Patryk - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam tej placówki, 2 września 2024 o godzinie 7:50 paczka... Patryk Olka - ocena (1) Obsługa jest nie dostosowana do pracy w urzędzie pocztowym .Brak informacji... Olka Artur - ocena (1) Dziadostwo , nawet nie można się z nimi skontaktować , telefonu nie odbierają... Artur
Łukasz - ocena (1) Żałosne, dzwonię tam już 50x od dwóch dni. Nikt nie odbiera. Oczywiście list... Łukasz Krystyna - ocena (1) Na przesyłkę czekałam ponad tydzień. Wreszcie rano pojawił się komunikat że... Krystyna Vice - ocena (1) W ciągu jednego tygodnia zgubili moje dwie przesyłki i narazili mnie na... Vice Danuta Gacek - ocena (1) Bardzo negatywnie oceniam funkcjonowanie Poczty Polskiej. Chcę złożyć skargę... Danuta Gacek Mirka - ocena (1) Tragedia, paczka odesłana mimo,że powinna być i delikatnie ujmując wywalone.... Mirka Jan Lewicki - ocena (1) do domofonu zadzwonił listonosz. Otworzyłem mu drzwi wejściowe do budynku.... Jan Lewicki Grzegorz - ocena (2) Niekompetencja, całkowite zleawniae próśb i wniosków klienta. Listy polecone... Grzegorz mieszkanka - ocena (2) Od września mieszkamy na kokoszkach i mimo, że pracuję z domu, to listonosza... mieszkanka Irytacja - ocena (1) Napluć w twarz to mało. Od lat notorycznie trzeba udać się do placówki... Irytacja Jolanta - ocena (1) Moja ocena to raczej na dużym minusie... Siedzę w domu a awizo w... Jolanta załamany - ocena (1) Niestety, nie ma oceny 0. Paczka zagraniczna leży u nich 10 dni i nikt mnie... załamany Gość - ocena (1) Dramat, po raz drugi nie otrzymałem przesyłki z dokumentem, wysłanej... Gość Stanisław Białkowski - ocena (1) Przesyłka dotarła do UP6 20.grudnia 2023. Awizowana 20.grudnia 2023- awizo... Stanisław Białkowski jasien - ocena (1) kolejny raz przesyłka kurierska do odbioru w placówce.. w domu cały czas... jasien Barbara - ocena (1) instytucja beznadziejna,przesylka oplacona z dostawa do domu nie zrealizowana... Barbara Judyta - ocena (1) Miła obsługa nigdy nie miałam problemu z nie doręczeniem listu awizo się... Judyta Kriss - ocena (1) Przesyłka do mnie nie dotarła w systemie widnieje że przesyłka odebrana o... Kriss