Hildegarda Sadowska. - ocena (1) Wasz kurier ,który obsługuje ul.A.Lendziona 5b/7 jest niekompetentny ponieważ... Hildegarda Sadowska. Joanna - ocena (1) Zamówiłam przesyłkę z dostawą do domu tylko dlatego, że jestem 4 dni po... Joanna Michał Matysiak - ocena (1) Dno. Nawet nie przynieśli awiza na które czekałem. Najgorsza poczta. Dno. Michał Matysiak
Magda - ocena (1) Nawet telefonu nie odbiera kurier zero kontaktu musiałam w wyszukać co się... Magda Katarzyna - ocena (1) Najlepszy pod słońcem pan listonosz. Zna mieszkańców po imieniu i zawsze dba... Katarzyna Leszek Mitrus - ocena (1) To nie tylko fatalna praca. To brak pracy w tej placówce Poczty Polskiej.... Leszek Mitrus ryrn - ocena (1) To już nie jest poczta to jakis punkt sprzedazy obwożnej. Listy czekaja w... ryrn Karina - ocena (1) Najgorszy urząd Pocztowy . Godziny pracy niedostosowane do społeczeństwa.... Karina Tomek - ocena (1) Ta placówka to tragedia. Przesyłki dostarczane są z klku miesięcznym... Tomek Ryszard - ocena (1) Ta ocena to -1!To i tak za dużo!Listonosz, który obsługuje rejon Grunwaldzka... Ryszard MM - ocena (1) Skandal. Cały dzień byłam w domu żadnej próby doręczenia, nikt nie zapukał... MM Ryszard - ocena (1) Poczta dostarczana nieregularnie - np. 4 zaprenumerowane tygodniki... Ryszard Krystyna Jóźwiakowska - ocena (1) 50 w kolejce do czynnych tylko 2 stanowisk. Brak kompetencji, sensownej... Krystyna Jóźwiakowska Danapo2@o2.pl - ocena (1) Właśnie oczekuję 6sty dzień na odebranie małej ,lekkiej paczuszki nadanej w... Danapo2@o2.pl Krypa 46 - ocena (1) Przesyłki są dostarczane z kilku tygodniowym opóznieniem. W dniu 09 01 2026... Krypa 46 Rysiek - ocena (1) Placówka jak każda wszędzie są kolejki i trzeba się do tego przyzwyczaić, a... Rysiek sulzhytski yury - ocena (1) Kurier nie dostarczył przesyłki. Zostawił ją w głównym urzędzie pocztowym w... sulzhytski yury Zbigniew - ocena (1) Nikt nie odbiera telefonu, źle włożone awizo powtórne PUH0736502559300 Zbigniew Aleksandra - ocena (1) 8 grudnia otrzymałam rano wiadomość z poczty nr 4, że paczka jest do... Aleksandra KA - ocena (1) Ze względu na godziny otwarcia, tylko raz w tygodniu jestem w stanie odebrać... KA