Co się robi w Urzędach? (1) ...traci czas. Ten urząd to kpina. Nic nie można załatwić. Źle kierują ludzi,... Bezrobotny PATOLOGIA (11) Zdawałoby się że przychodząc do urzędu pracy wkraczamy na włości pań tam... Polin zadowolona (1) Już jakiś czas jestem zarejestrowana jako bezrobotna. Obsługa w okienku... Bożena
Bezsens (1) Tak szczerze to ludzie tam pracujący sami nie wiedzą co tam robią. Żenada.... Tomek pracownicy w urzedzie niedouczeni o kodeksie (5) byłam w urzedzie prosic o sprostowanie, ponieważ w moje dane infomacyjne... paulina strata czasu (1) Obsługa jest tragiczna. Pani Dioniza ze stanowiska 16 jest bezczelna i... maria Niekompetencja i brak wiedzy (1) Nikt nic nie wie, nikt się na niczym nie zna, Panie muszą obdzwaniać... Ja Urząd Pracy w Gdyni oferuje pracę charytatywną (3) Ludzie nie mogą dostać się do żadnej pracy bo taka w ogóle nie istnieje.... klek program prac interwencyjnych (1) Skorzystałam z programu prac interwencyjnych od czerwca do listopada... Anna Oferty pracy dla biegle władajacych językiem ukrainskim (1) Jak w tytule . Moze warto sie zainteresować jaka fikcja towarzyszy ogloszeniom. Ja brak slow (1) brak fachowosci ludzie pracujacy w urzedzie pracuja chyba za kare ADRIANNA URZĄD PRACY GDYNIA -POPRAWIŁ SIĘ (5) Rejestracja przebiega stosunkowo szybko, pomocna obsługa i całkiem miłe... Antionina Tragedia (1) Wczoraj poszłyśmy tam z córką. Ludzi pełno, nierealne coś załatwić. Poszła... Alka SKANDAL (2) Od paru dni próbuję dostać się do Urzędu, żeby się zarejestrować. Przez... Bezrobotny E.Ł. - opinia (2) Ciężko mi ocenić pomoc merytoryczną i skuteczność gdyż zarejestrowałam się do... E.Ł. jakie państwo taki Urząd (1) Nie odbierają telefonów spychologia i cwaniactwo. Urząd pracy jest chyba... piotr Ładne niedoinformowane Panie (2) Obsluga miła i pomocna, zwlaszcza Pan ze stanowiska 12 :) przez 6 miesięcy... Lolka wkurzony (1) dziś straciłem status bezrobotnego bo nie przyjąłem oferty pracy za najniższą... niepracujący STARE BIURWY I MŁODE GÓWNIARY; NIEKOMPETENCJA!!! (2) CHODŹCIE Z WŁĄCZONYM DYKTAFONEM W TELEFONIE KOMÓRKOWYM, ZA NIEDŁUGO BĘDZIE O... Bezrobotna czy klient PUP ma prawo do godnego korzystania z WC? (2) JESTEM ZBULWERSOWANA STANEM TOALET - wc DLA KLIENTÓW TO JEST TRAGEDIA!!!... upokorzona przez PUP