MASAKRA !!! BRAK WIEDZY PRACOWNIKÓW !!! (4) Trafiłam do urzędu gdyż dłuższy czas nie mogłam znaleźć pracy w swoim... Miuriel po co one tam siedzą? (1) Urząd Pracy w Gdyni jest całkowicie niepotrzebny.Te kobiety ewidentnie się... Jan PUP Gdynia (1) ten urzad to jedna wielka fikcja! a panie z dzialu odwołań (takie twixy) to... petent
bardzo zadowolony pracodawca (3) jestem bardzo zadowolona z działalności PUP w Gdańsku. Panie bardzo pomocne,... zadolony pracodawca zadowolona - opinia (1) Panie pracujące w Urzędzie Pracy udzieliły mi fachowej odpowiedzi na... zadowolona Łatwo oczerniać (3) Muszę powiedzieć ze sama spotkałam się z pomocą ze strony osób pracujących w... klientka pup gdansk (4) przy zarejestrowaniu chcą oryginał świadectwa szkolnego sprzed 35lat kopia z... dan Tragedja (1) Dowiedzenie się czegokolwiek graniczy z cudem, a sposób w jaki te panie... Adam PUP (2) Zarejestrowałam się w PUP niedawno i uważam, że cały ten urząd to jedna... internautka masakra..!!! (3) To co tam ludzie robią z bezrobotnymi to jest skandal! oni chyba nigdy nie... człowiek Jedna wielka masakra!!!!!!!! (1) Tragedia!!! Starsze panie , które tam pracują ,to pamiętają czasy komuny i te... PETENT@ Katastrofa (1) Kobiety siedzace na portalach jak nasza klasa, facebook, niedouczone, niemile... Gregor Co ma Urząd do ukrycia? (3) Przychylam się do negatywnych opinii o gdyńskim Urzędzie Pracy. Studiuję... Maria Panie ze 109 - masakra (1) Byłam dziś pierwszy raz, chciałam dowiedzieć się o staż, zostałam... Sójka tragedia (1) Nic nie zapewniają w tym urzędzie,gdyby nie ubezpieczenie to nie warto sie w... asik bezrobotni z Sopotu (1) Witam w PUP Gdynia jestem zarejestrowana od maja b.r, a oferty , które... An to ja (1) ślad jest w internecie. gdzieś tam. nie jestem bogiem!!!!!!!!!!!!!. a znałem... wwwwwwwwwwwww BLACK - opinia (2) Po lekturze tutejszych wpisów wczoraj trochę sie obawiałem tej wizyty w... BLACK wstyd powinien w koncu przeczytac too ktos, kto moze zamknac tez "burdel"! (3) jestem magisterem pedagogiki od wakacji 2010, skonczylam rowniez wczesna... jestesmy daleko za krajami 3swia Z obserwacji trzeciej strony... (3) Zasadniczo zajmujemy się przygotowaniem dużych projektów inwestycyjnych, ale... konsultant CWPI BK Konsulting