szkolenia kursy (3) dostałem dzisiaj informacje w pup innym niz w trójmieście, ze mogę iść na... koles Nikt nic nie wie (1) 1. Na tablicy głównej jest informacja -> obsługa osób niepełnosprawnych i... Onka żenada cały ten URZĄD (1) opryskliwie niesymaptyczne BIUROWKI - to że się rejestruję jako bezrobotny... bezrobotny
makabra! (1) To co tam ludzie robią z bezrobotnymi to jest skandal! oni chyba nigdy nie... blabla oszusci (2) po dzisiejszej wizycie w pup gdynia, czuje sie oszukany. przez cale zycie... enonymous Cała Prawda o Urzędzie Pracy w Gdańsku (1) Pani zajmujaca sie obsluga porejestracyjna posiada ogromne braki w wiedzy Nie... Mgr NiC TYLKO PLAKAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ten urzad to jedna wielka porazka....nikt tam sie nie przejmuje... MAL PUP (1) Nigdy nie zapomnę słów mojej "opekunki" która na pierwszym spotkaniu... Agnese syf, kiła i mogiła , a myślałem, że gorzej być nie może (2) jestem zarejestrowany tam od 2001 roku. Oczywiście z różnymi przerwami. Ale... Darek Nie jest tak źle :) (5) Miałem podobne opinie do tych negatywnych które tutaj przeważają. Przez pół... Bartek żenada (1) zawsze zastanawialam sie dlaczego wiekszosc ludzi idac i wychodzac z pup jest... ambitna zyjaca w kraju 4swiata forum pup gdańsk (1) ja dziś byłem na aktywacji pracy totalna zlewka!!!!!!!!! długi Paranoja! (1) Dla mnie cały ten urzad pracy jest smieszny, od listopada, obiecuja mi staz,a... Marta tragedia (1) PUP w Gdańsku to jakaś porażka.Od pani zajmującej się stażem usłyszałam ,ze... Ania Totalna porażka. (1) Jestem zarejestrowany w pup od listopada,nie dostałem ani jednej oferty... pracuś żenująca niekompetencja pracowników (2) Dzisiaj, po 2 miesiącach kilkukrotnego wzywanie mnie celem przyjęcia... agnieszka pup po co? (1) nikomu nie pomagajo a nie sorki swoim znajomym oootak im na pewno ale reszcie... ':) tam naprawde nie pracują panie wiec i nic nie moga zaoferować (1) tam naprawde nie pracują panie wiec i nic nie moga zaoferować dorota Ciekawy jestem (2) Czy PUP ma ISO. Bo po takich opiniach powinni być pozbawieni certyfikatu. Co... bezrobotny 50+ Staż a potem praca (1) Czytam te wszystkie opinie i trochę się z wami zgadzam trochę nie:) Byłam na... Viola