Usg 3d.Gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Poszukuje dla mojej bratowej prywatnie w miare względnej cenie usg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Usg 3d.Gdzie?

nikt nie wie

jakiś czas temu szukałam i co dzwoniłam to było drożej i zostałam przy Endomedzie 120 zł.

Tylko to 2 d, ale chyba 3 d też robią, ale nie pytałam o cenę :) W poprzedniej ciąży robiłam, a teraz nie wiem gdzie płytka nawet ;)

http://www.doering-usg.pl/
Dobry diagonosta, z tym, że nie moge powiedzieć że rozsadna cena :/, chociaz jak ja byłam u niego 4 lata temu, to zadzowniłam zarejestrowac sie i zapomniałam spytac o cene, gdy dojechalismy akruat dr stał na korytarzu i nie spojrzałam na cenniki, jak weszlismy to powiedzialam wprost że nie znam ceny, okazało się ze mam za mało, to skasował nas tyle ile mieliśmy chyba koło 150zł, i musze powiedziec, ze nie zrobił tego na sztukę, wrecz córka nie chciała się pokazać, wiec kilka razy wychodziłam z gabinetu i miałam troche pochodzić zeby zmieniła pozycje

dzieki

Polecam dr Grzybowskiego . Przyjmuje na Rogalińskiej w Gdańsku. Tani nie jest, ale jest bardzo dokładny i godny polecenia. Ostatnio za usg płaciłam 230zł.

Doktor Olszewski (lub jego żona) - 150zł. Bez pośpiechu, dokładnie, kiedy trzeba było czekać, aż się dzieciaczek odpowiednio ustawi, to leżałam chyba z dziesięć minut i też nie było problemu.

Mi podali cenę 200 zł

ja polecam Pania Małyjasiak cos tam nie pamiętam...poszukaj w google

U dr Olszewskiej byłam w lipcu i płaciłam 250 zł (nie jestem jej pacjentką), polecam. W poprzedniej ciąży rownież u niej robiłam USG 3/4 d i byłam tak samo zadowolona.

Inne tematy z forum

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...