Usg 3d.Gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Poszukuje dla mojej bratowej prywatnie w miare względnej cenie usg.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Usg 3d.Gdzie?

nikt nie wie

jakiś czas temu szukałam i co dzwoniłam to było drożej i zostałam przy Endomedzie 120 zł.

Tylko to 2 d, ale chyba 3 d też robią, ale nie pytałam o cenę :) W poprzedniej ciąży robiłam, a teraz nie wiem gdzie płytka nawet ;)

http://www.doering-usg.pl/
Dobry diagonosta, z tym, że nie moge powiedzieć że rozsadna cena :/, chociaz jak ja byłam u niego 4 lata temu, to zadzowniłam zarejestrowac sie i zapomniałam spytac o cene, gdy dojechalismy akruat dr stał na korytarzu i nie spojrzałam na cenniki, jak weszlismy to powiedzialam wprost że nie znam ceny, okazało się ze mam za mało, to skasował nas tyle ile mieliśmy chyba koło 150zł, i musze powiedziec, ze nie zrobił tego na sztukę, wrecz córka nie chciała się pokazać, wiec kilka razy wychodziłam z gabinetu i miałam troche pochodzić zeby zmieniła pozycje

dzieki

Polecam dr Grzybowskiego . Przyjmuje na Rogalińskiej w Gdańsku. Tani nie jest, ale jest bardzo dokładny i godny polecenia. Ostatnio za usg płaciłam 230zł.

Doktor Olszewski (lub jego żona) - 150zł. Bez pośpiechu, dokładnie, kiedy trzeba było czekać, aż się dzieciaczek odpowiednio ustawi, to leżałam chyba z dziesięć minut i też nie było problemu.

Mi podali cenę 200 zł

ja polecam Pania Małyjasiak cos tam nie pamiętam...poszukaj w google

U dr Olszewskiej byłam w lipcu i płaciłam 250 zł (nie jestem jej pacjentką), polecam. W poprzedniej ciąży rownież u niej robiłam USG 3/4 d i byłam tak samo zadowolona.

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...