Usługa u Pana Emila

Do salonu trafiłem przeglądając opinie na Google. Znalazłem kilka bardzo dobrych opini o Panie Emilu. Od razu wykonałem telefon i okazało sie ze musze czekac na strzyżenie dwa tygodnie, uważam ze jezeli trzeba czekac tyle czasu to jest to warte. Będąc na miejscu podszedł do mnie Pan Emil podając rękę i przepraszajac ze ma opóźnienie ok. 15 min proponując mi kawę. Uwazam ze to bardzo miłe zachowanie lecz bylem troche w szoku bo podszedł do mnie Pan wyglądający na 20 lat i jednak czekając dwa tyg na wizyte wolał bym zeby jednak przyjął mnie o konkretnej umuwionej godzinie. Gdy jednak juz usiadłem na fotel Pan Emil zaproponował mi dodatkową usługę trymowania brody pomyślałem czemu nie chociaż umuwiona byla wizyta strzyzenia włosów na głowie. Powiem tak... Chyba nigdy nie bylem tak dobrze ostrzyzony. Pelna profeska nowa fryzura która uklada sie bez żadnego problemu. O brodzie moge powiedziec ze nigdy nawet nie bylem swiadom ze moze tak wyglądać. Chociaz byl wielki minus co do okresu oczekiwania to z czystym sumieniem daje najwyzsza mozliwie opinie za dokładność czystość i wykończenie fryzury. Pan Emil to od niedawna moj stały fryzjer. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahahah od czasu jak pan Emil mnie dotknął, układa mi się fryzura. :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0