Paweł - ocena (1) baaaardzo polecam współpracę z Panem Janem i Panem Rafałem !!! Pełen... Paweł Alicja - opinia (1) Bardzo sprawny montaż. Pięknie wykonane schody. Wszystko dopracowane. Alicja Ireneusz Piotrowski - opinia (1) Polecam firmę pana Czapiewskiego, warto skorzystać z jego porad i... Ireneusz Piotrowski
Piękne schody, gorąco polecam! (1) Panowie Jan i Rafał robią jak dla siebie: dokładnie i fachowo, pewnie dlatego... A.M. Profesjonalisci w każdym calu (1) Pan Janek z synem Rafałem wykonali u nas schody dębowe na beton. Efekt... kasia Wspaniali fachowcy (1) Pan Jan i pan Rafał wykonali u nas schody. O ich pracy można pisać tylko i... Monika Schody (1) Użytkuje schody już ponad rok. Wszyscy znajomi nawet ci którzy mają pojęcie o... Dariusz Polecam bardzo (1) Firma Czapiewski jest jak najbardziej godna polecenia. Panowie wykonali... Ola Schody :) (1) Jednym słowem pięknie !!! Lusi schody (1) bardzo solidna firma wykonanie fachowe jestem bardzo zadowolony POLECAM JANEK Super (1) Schody piękne.Wykonane fachowe. Polecam. Przemek Czapiewski to praca wykonana w terminie z wielką starannością! (1) Z Panem Janem miałem przyjemność współpracować w 2012 roku, gdy wykonywał... Marek Wzorowy wykonawca (2) Pan Czapiewski prawie 2 lata temu zamontował u mnie schody dębowe, na beton.... Kamil