Re: Usługi Stomatologiczne NFZ
..czy warto leczyć zęby w Spółdzielni,/ja leczyłem się u najlepszego lekarza/ i w Przychodni i na Obrońców Wybrzeża/ też u takowego się leczyłem/-powiem ,że nie.W Spółdzielni,sugerowałem dr.H.K, że plomba nadłamana jest w zębie nr.6 i 7 ,POWIEDZIAŁA,ŻE NIC NIE WIDZI,może to jest spowodowane wiekiem około 60 lat i słabym wzrokiem,podobnie jak Obrońców Wybrzeża/starsza pani....
Wymusiłem wizyty w Spółdzielni / sam się zarejestrowałem/ i pokazałem paluchem ruszające się plomby i przyznała potem mi rację.Całe szczęście,że znalazłem prywatnego stomatologa,jest i mikroskop i protetyka i ludzkie podejście do pacjenta.Sympatyczna pani dr. pokazała mi jak nitką czyścić zęby. W lusterku dodatkowo pokazała mi czarny widoczny ubytek w zębie nr.2 na górze i parę dodatkowych ubytków do plombowania,tak na marginesie to nawet laicy wcześniej zwracali mi na to uwagę,że na zębie mam coś czarnego /, dodatkowo mam jeszcze mam kamień do usunięcia.Muszę zaznaczyć,że jak ktoś chce tanio wyleczyć zęby,to nie znaczy ,że nie ma ich wcale/może te konow..,tak rozumują/, nawet osławiony gabinet dr.Dziunko /NFZ/-doskonałe opinie/coś wcześnie wspominałem na temat opinii/-tego nie zauważył/kamień,ubytki,przegląd/,fakt zauważył mi przy pomocy kamery ubytek w zębie górnym trzecim/i całe szczęście/,to paluchem pani dr.na Obrońców Wybrzeża pokazałem...po przeglądzie.Nie mają do tego mikroskopu,wysyłają do kogoś,/chyba nie do Spółdzielni/,ale mają endometr/pomiar długości kanałów/,w Spółdzielni tej nowinki nie było,robią tam, na ,,czuja,, i co za tym idzie ,,dodatkowe zdjęcie,,I na koniec jeszcze mała dygresja,w wyżej wymienionych placówkach, pracują ludzie w podeszłym wieku,więc czas na kamerę...wystarczy spojrzeć na KRS Spółdzielni/osoby 70 letnie....
0
0