Joasia - opinia (1) Z moimi zwierzakami chodzę do p. Bandury od wielu lat i nigdy się na nim nie... Joasia negatywna (1) Całkowite lekceważeni klijentów osoba nipoważna - umawia sie i wychodzi z domu. Jerzy Polecam (1) Z Farbiarni Kameleon korzystałam już kilkakrotnie. Zawsze oddawałam tam... Karolina- zadowolona klientka
polecam (1) zaangażowanie, oddanie sprawie, dyspozycyjność nie ważne czy święta czy nie.... syr Szkolenie obowiązkowe!!!!!!:) (1) Szkoła warta polecenia. Pani instruktor posiada ogromną wiedzę, która potrafi... Max polecam innym (1) wszystko ok, godne polecenia miejsce szybki i sprawnie..i co najważniejsze... Hanna Wie co mówi - 100% Profesjonalizmu (2) Byłam dzisiaj u Wróżki Karoliny po namowie mojej koleżanki i w 100%... Ania ZDECYDOWANIE POLECAM (1) O salonie dowiedziałam się od znajomej,która jest klientką od samego poczatku... Anna Masakra (1) Brak mi słów. Ludzie tam pracujący kompletnie nie znają się na rzeczy. Co... Kaled Ja i mój piesek (1) Trafiłam do p.Izy z moim Yorczkiem Toficzkiem dzięki opiniom na forum. Piesek... Zuzanna Niweiadomska Polecam (1) Po pierwszejwizycie u z Wróżki Emilii jestem pod wielkim wrażaniem.Posiada... Katarzyna W. Profesjonalna obsługa (1) Serdecznie polecam ten punkt. Bardzo profesjonalna i fachowa obsługa,... Zbigniew podziękowanie (1) Bardzo dziękuję za fachowo przeprowadzone działania. Ewa z Lęborka Serdecznie dziękujemy i polecamy (1) Haniu bardzo dzięujemy za przepiękne zdjęcia, atmosferę oraz zaangażowanie.... Agnieszka G.(Ł.) Nie polecam (1) Na ten dzień byłam omówiona niestety nikt nie otworzył mi drzwi,po wykonaniu... Emila Rewelacja! (1) Pana Maćka poleciła mi koleżanka modelka, która zamówiła sobie u niego sesję... Gosia Bardzo pozytywna wypożyczalnia (1) Polecam, jestem stałym klientem od lat. Wybór filmów bardzo szeroki - cieszy... Mariusz szybko i rzetelnie (1) dojazd do klienta w ekspresowym czasie, profesjonalizm, gwarancja, cena... vanessaemail Fantastyczna pamiątka (1) Świetnie spędzony czas i oryginalna pamiątka. Dwukrotnie wzięliśmy udział w... Sylwia, Łukasz i Oliwka Dariusz - opinia (2) Odbiory odpadów zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami i terminowo, bardzo... Dariusz