Polecam P. Romana Hutnika, jako bardzo solidnego wykonawcę (1) Nie mogłam napisać natychmiast, bo zepsul mi sie komputer. Czynię to, zatem,... Magdalena POLECAM (1) świetne miejsce, bardzo miła atmosfera mój synek uczęszcza tam od roku i... Acha zdecydowanie polecam (1) Serdecznie polecam, zarówno ja jak a w sumie to przede wszystkim moja... tik**12
Piekne zdjecia slubne (1) Skorzystalam z uslug Pana Janusza odnosnie sesji slubnej i byla to swietna... Barbara godne polecenia!! (1) skorzystałam w tym roku i jestm zadfowolona:) z profesjonalnego podejścia i... @@ kolka@@ :) (1) Mój Afganek bardzo dziękuje za profesjonalną obsługę. To była nasza... Ewa Madzia - opinia (1) Polecam!!! Skorzystaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni.Mamy wspaniałą... Madzia polecam (1) psiaka obejrzano dokładnie, zbadano, polecono karmę, udzielono porad... Danuta Wadliwa diagnoza (1) W/w lekarz polecany przez wszystkich wg mnie jest przereklamowany,... Gdynianin Joanna - opinia (1) Wspaniała Kobieta. Bardzo dobry kontakt. Szczegółowa analiza. Trafny opis... Joanna Super (1) Solidna firma Piotr bardzo polecam (1) wraz z zona szukalismy kogos kto zrobi nam sesje slubna ale nie taka... Radkiewicz mariusz Polecam (1) Szczerze polecam przychodnie, akurat w moim przypadku nie było wcześniej... AW Profesjonalizm w każdym calu (1) bardzo polecam wszystkim usługi tej firmy. rzetelność w wykonaniu bardzo... Olivia Godne polecenia (1) Z całą odpowiedzialnością mogę polecić tę placówkę. Wspaniałe opiekunki,... SL ZAWIEDZIONA!!!!!!!! (1) Właśnie odebrano mój płaszcz. Jestem bardzo zawiedziona, gdyż z 80 % wełny... Agata Wirtualne dane adresowe (1) Brak tej firmy pod tym adresem.Znajduje się tam Centrum handlowe MANHATAN.... Krzysztof Super extra (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług CDC. Szybka i profesjonalna obsługa.... Michał Joasia - opinia (1) Z moimi zwierzakami chodzę do p. Bandury od wielu lat i nigdy się na nim nie... Joasia negatywna (1) Całkowite lekceważeni klijentów osoba nipoważna - umawia sie i wychodzi z domu. Jerzy