Są ok (1) Są ok. Wiedzą że oferują dobry sprzęt Ker Polecam Profesjonalny Wet. (1) Zmienilem weta gdynskiego... na Pana Jaroslawa Konczaka i moge powiedziec ze... Bart Wybralem ta lecznice kierujac sie pozytywnymi ocenami co bylo bledem. (1) Ogolnie wszystko zapowiadalo sie super. Obsluga bardzo fachowa diagnoza i... Bart
Polecam. (1) Bardzo solidnie i fachowo wykonana usługa. Pan kulturalny,sympatyczny,... Jola wspaniali (1) Gorąco polecam - bardzo miła, a co ważniejsze rzetelna obsługa, cierpliwość w... Katarzyna - Glaza Design Pozdrowienia dla p.Emilii (1) Wspaniała kobieta,bardzo ciepła.Gdy mówiła o mojej przeszłości,miałam... Sylwia KasiaM. - opinia (1) Lekarz którego śmiało można polecać innym. Dr Filipowicz to człowiek... KasiaM. Ogólnie na + (1) Dziewczyny obsługujące są zazwyczaj sympatyczne i uśmiechnięte. Duża baza... Bartosz gorąco polecam (1) Zdjęcia i podejście Pani fotograf naprawdę super, uchwyci każdą chwilę z... Anna Alicja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Komplet wypoczynkowy po czyszczeniu - jak nowy.... Alicja Solidna firma (1) Solidna firma. Materiały świetnej jakości i robione z dużym wyczuciem.... wredny Szybka transakcja, miła i fachowa obsługa (1) Kupiłem w tym sklepie zegarek mechaniczny marki Adriatica 8102.5264. Mają... Nurek NIE POLECAM NIE PRZYJEŻDZAJĄ DO KLIENTA!!!! (1) Zamówiłem usługę o 9 rano.Informację dostałem że technik przyjedzie po... Marcin idealne miejsce dla mojego dziecka (1) Akademia jest przede wszystkim dla dzieci- i właśnie tą zasadą kierują się... zadowoloma mama Profesjonalna oprawa obrazów (1) Profesjonalna oprawa obrazów Bardzo polecam ten zakład... Tyna Polecam!! (1) Szczególne podejście do małych zwierzątek futerkowych. Bez umawiania na... klementyna Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobry serwis. Serwisant, mimo iż trochę spóźniony, okazał się... P. Profesjonalna, szybka obsługa (1) Tłumaczenia zawsze odbieram w umówionym terminie. Jakość usług bez... Ilona Mirska J.Sz - opinia (1) Totalna reanimacja dywanów. J.Sz Polecę każdemu (1) Takich fachowców jak Pan Roman ze świecą można szukać: słowny, nie spóźnia... Agata Grzegorczyk