zaplata za przeslana wrozbe (1) Wrozbe od Pani Karoliny dostalem bardzo szybko jest bardzo trafna i wogole... EDWARD rewelacja (1) rewelacyjne podejscie do psiaka :) B Wszystko w najlepszym porządku.. (1) Oddajemy pocieche od początku istnienia Akademii. Dziecko robi duże... M.K. Rodzice
Polecam wszystkim (1) Zepsuła mi się pralka,a tu okres świąteczny.Myślałem że nikt nie... Beno z Gdyni Warto spróbowac (1) Godne polecenia biuro, miła osługa, indywidualne podejście do klienta. Marta Jestem na dobrej drodze (1) Jestem po drugim spotkaniu i idzie super - myślę że coś z tego będzie, więc... Ania świetne biuro (1) Korzystałam z usług kilku biur ale dopiero w Razem spotkałam się z... Ewa Kler Moja opinia (1) Na dzisiaj umówiłem się na regulację anteny satelitarnej - montażu dokonałem... Piotr Dziękuję :) (1) Dziękuję za wyleczenie mojej suni :) Zuza POLECAM (1) Bardzo miła obsługa, właściwa diagnoza, niskie koszty leczenia. Polecam Marcin NIEPOLECAM !!!!!! (1) Personel może i sympatyczny ale chyba niezbyt sie zna na rzeczy. Po wykonaniu... Giri Rewelacyjny salon :) (1) Idealne podejście do klientów oraz do czworonogów:) odrazu widać, że panie... Kiara ;) serwis na piątke (1) Zepsuła mi się lodówka co robić na nową mnie nie stać .Zadzwoniłam do serwisu... MILENA POLECAM (1) tanio i fachowo kazik Kicia miała opieke podczas Naszego wyjazdu (1) Polecam -mila dziewczyna zaopiekowała sie naszym maleństwem.Bez obaw zostawie... Dominika R. Wspaniale !!!! (1) Dziękujemy za tłumaczenie podczas naszego ślubu oraz za przetłumaczenie... Hanna & Jack Bardzo miła i profesjonalna obsługa. (1) Jedyna osoba, która podjeła się dokonania dość szczególnego i chyba trudnego,... Hanuka polecam ale drogo (1) witam, według mnie salon mógłby być większa suknie bardziej wyeksponowane.... ml Super (2) Parokrotnie korzystałam z usług Pana Doktora. Widać po kolejce w poczekalni,... Klaudia szybko i sprawnie (1) Serwis 1 klasa. Polecamy oczywiście. M+A