Rewelacyjne podejście do zwierzaka ! (1) Gorąco polecam salon P.Izy - jest ona 100% specjslistką. Owiedziłam ją z moim... Karolina Bardzo było nam miło, że trafiliśmy właśnie do tej przychodni. (1) Przy pierwszej wizycie wiedziałam, że to jest weterynarz z powołania;)... Ewelina zyczliwy (1) wszyscy mili i uprzejmi ale wizyta droga kosmicznie,wciągu 5 minut... zyczliwy
Henryka Bucza - opinia (1) Profesjonalista , uczciwy,wrażliwy sama sobie zazdroszczę , że moje... Henryka Bucza Podejście fatalne (1) Jestem zawiedzona tym, z czym spotkałam się w gabinecie. Na dzień dobry... Właściciel Nie polecam (1) Niestety byłam u tej młodej damy kilka razy i zdecydowanie nie polecam... Bernadeta Gabinet godny polecenia (1) W innych gabinetach na terenie Gdańska leczono naszego Devonka tylko objawowo... Janusz i Ewa Super! (1) Od kilku lar korzystam z tej przychodni, najpierw z królikiem a teraz z psem.... Ada Rewelacyjne! (1) Korzystalam z Pomocy jednej z Pan weterynarek poniewaz moja psinka... funny Polecam !!! (1) Gorąco polecam salon P.Izy. Od kiedy zacząłem chodzić do P.Izy z moim Westem... WALDEK Kasia - opinia (1) Niewiele jest miejsc, gdzie zwierzak po operacji pozostaje pod czułą i... Kasia Jeśli zajdzie taka potrzeba - to tylko tu (1) Po wielu wizytach w innych lecznicach trafiłem z miom czworonożnym... Krzysztof Polecam kochającym zwierzęta (1) Od wielu lat korzystam z usług Pani Doktor- leczyłam u Niej kiedyś psa a... Bea Polecam (1) U pani doktor lecze moje zwierzaki od lat, zawsze spotykam sie z kompetentna,... Morti SUPER ! ! ! ! (1) Chodzę do tej lecznicy ze swoim psem i kotem i naprawdę jestem bardzo... Właścicelka zwierząt Polecam salon 4 Łapy (1) Szczerze polecam ten salon.jestem mile zaskoczona fachową i miłą obsługą.moja... Wiktoria Bardzo Fajny!!! (1) Jestem stałą klientką pani Izy i jestem bardzo zadowolona. Super fryzurka,... Gosia wielki POZYTYW (1) Bardzo dobra lecznica.Świetne podejście do małych i dużych pacjentów.Ceny... Katarzyna Mierzejewska Szpilka (1) Hej. Przez przypadek trafilam do dr.Benkowskiego z moja Kicia. Polecam... Szpilka82 Wujek Wet (1) Od kiedy naszą Emisię leczy tzw. "Wujek Wet" (dr Benkowski) uczęszczanie do... Kaśka