nigdy wiecej (1) przez ponad rok chodzilem z psem do nich i co 3 miesiace powtarzaly sie te... gajowy.g zdecydowanie odradzam (1) dr G. lekceważąco podszedł do objawów niewydolności układu oddechowego u... .... Mój pies lubi tam jeździć (1) Mój pies cieszy się na widok któregokolwiek z lekarzy weterynarii w tym... Adamus
mm - opinia (1) Lekarze o WIELKIM sercu. Jakość leczenia rewelacyjna!!!! Jednym słowem jeśli... mm szczerze polecam! (1) Pomimo tego, że wykonywany zabieg był bardzo prosty i tani, Pani weterynarz... kasia Polecam! (1) Polecam ,bardzo dobra lecznica.Profesjonalne podejscie do zwierzat i... Ola Polecam (1) 3 razy miałem okazję skorzystać z usług przychodni. Dwa razy w nocy. Moj... uki Szcześciarz (1) Jesteśmy wdzięczni za pomoc.... Uratowali już naszego kotka... Biedak z... Daniel POLECAM!! (1) BRARDZO GORACO POLECAM SWIETNA OBSŁUGA REWELACYJNA OPIEKA NAD ZWIERZATKAMI olcia199214 Opinia o lecznicy. (1) O tej klinice dla zwierząt napisze krótko jest doskonała, wszystkie swoje... klientka z gdyni centrum Oby takich więcej (1) Nie będę się powtarzał. Pasję widać momentalnie. Ale może bardziej od... Tomek polecam (1) dobry lekarz, dobre leczenie i w ogole lubimy tam chodzic;) polecam, bo... o.c tragedia (1) Poczawszy od powitalnego 'czego chcecie', skonczywszy na doslownym... antineutrino Prawie z kartą stałego klienta:) (1) Mam sporo zwierząt (psy, koty), dlatego dość często zdarza mi się korzystać... Anka Polecam (1) Polecono mi ten gabinet i ja też go polecam! Ewa Najlepszy weterynarz w Gdańsku (1) Po prostu rewelacja. Doktor Wyszyński to prawdziwy profesjonalista. Polecam! Michał dobry lekarz (1) bardzo mile podejscie trafne diagnozy widoczne zamolowanie do zwierzat pełen... Elżbieta strega - opinia (1) na szczęście byłam tylko szczepić szczeniaka ale.... musiałam ze zdrowym... strega Ostrzeżenie (1) Skorzystałem z usług tej przychodni i już nigdy tego nie zrobię. Chodziło o... abakone Dziękuję (1) Dziękuję dr Annie Szymańskiej za włożone serce, opieke i wiedzę w ratowanie... Wiśnia