Usługi wykonywane profesionalnie (1) Zlecenia wykonywane profesjonalnie i bez zastrzeżeń. Polecam i życzę by... Wanda Stała klientka (1) Pierwszego zakupu dokonałam poprzez Allegro (kupiłam prezent dla siostry i... Agata Fachowość (1) Super podejście do zwierzaczków, pełen profesjonalizm! Ceny bardzo... marzena
dziekuje (2) Dziekuje bardzo Paniom z biura Razem za cierpliwosc i wyrozumialosc. TRoche... Marcin.K. POLECAM GORĄCO!! (2) POLECAM GORĄCO!! LUCY Polecam serdecznie! (1) Piękne wyroby i przemiła obsługa. Pełen profesjonalizm! Aga obsługa reklamacji (3) Firma dostraczyła mi towar w innym aniżeli przeze mnie zamawianym kolorze... mm jestem bardzo zadowolona (1) Przyjechało dwóch przesympatycznych panów. Uśmiechnięci i mili od samego... Marzena T. z Gdyni bardzo rzetelnie (2) Właściciel firmy bardzo profesjonalnie podchodzi do przyjętych zleceń,... Mirek Sin - opinia (1) Leczę u p Popławskiego ok roku. Ciepło, miło, spokojnie, bez stresów, nerwów,... Sin lekarz z powołania (1) dr Irzyłowski jest bardzo dobrym specjalistą z super podejściem do zwierząt.... miłośnik psów profesjonalny (1) profesjonalny ze świetnym podejściem. polecam d. Rewelacja!!! (1) Pan poradził sobie nawet z kanapą na której nasz synek wylał soczek,... Asia Pruszcz GD dobra usługa (1) 15 stycznia została mi naprawiona pralka za nieduże pieniążki szybko i... klientka Ania z Gdańsk Polecam (1) Kupa prania zepsuta pralka.Wystarczył telefon. Przyjechał serwisant w mik... Renia z Gdańska Naprawa pralki BOSCH (1) Jestem szczęśliwym posiadaczem pralki Bosch, która 8.01.2010 uległa awarii.... KW profesjonalne podejście (1) jestem bardzo zadowolona z usług w tej przychodni, a zwiedziłam nie jedną...... Maria Wspaniale biuro! dziekuje! (2) Pani Lucynka to Aniol! Dziekuje, a raczej- dziekujeMY. Jestesmy szczesliwa... Zuzanna Polecam (1) Szukając prezentu świątecznego trafiłam do galerii. Piękne wyroby - wybrałam... Basia Polecam solidny serwiis (1) Zepsuła mi się pralka.Wpadłam w panikę,sterta prania.Koleżanka poleciła mi... Renia z Gdańska