Goraco polecam. (1) Zdecydowaliśmy się zatrudnić firmę sprzątającą w celu usunięcia pyłu, który... Magdalena Zdecydowanie najlepsza w 3mieście (2) Zdecydowanie najlepsza wypożyczalnia filmów - wysoki poziom obsługi klienta... Andrzej K. UŚMIERCILI MI PSA (1) 21 lutego 2010 roku około godziny 17.00 z polecenia Pana Jacka B.(lecznica w... Poli
PEŁNA OPTYMIZMU (1) BARDZO CIESZE SIĘ,ŻE MOGŁAM POZNAĆ PANIĄ WERONIKĘ,DZIEKI TAKIEJ OSOBIE JEST... ANETA Joanna - opinia (1) Bardzo dobra jakość usługi, wykonanej szybko i solidnie. Dywan wyczyszczony... Joanna Polecam!! (1) Miesiac temu reklamowalm ekspres cisnieniowy i jestem pod wrazeniem obslugi... Klara Zdecydowanie polecam (1) Bardzo miły kontakt, szybka reakcja i rzetelna naprawa. Wszystko czysto i w... Rafał, Gdańsk Polecam! (1) Solidnie wysprzątany dom po duzym remoncie, znacznie niższe ceny w porównaniu... Martyna Polecam (1) opłaca się, a nawet i koszt poniesiony zwraca się :) Poza tym sympatyczni i... Joanna Sopot Polecam :> (1) Polecam :> Marta Usługi na wysokim poziomie (1) Prosiłam o zwężenie cholewek kozaków. Usługa została wykonana bardzo... sopocianka Świetna opieka (1) Moje dziecko chodzi do Misiowej Chatki prawie rok. Jestem bardzo zadowolona i... Rodzic klientka - opinia (1) Pan detektyw bardzo sprawnie, szybko i rzetelnie zebrał materiał dowodowy... klientka Polecam (1) Współpracuję z wypożyczalnią od lat, nigdy się nie zawiodłam. Panie... Natalia Jest ok (1) Pisze,bo nie zgadzam sie z opinią Pana "hajjack".Uważam,że miał wyjątkowo zły... Marzena Wspaiala doktor (1) Pani dr. Tomczak wspanialy czlowiek ,ktory podchodzi do zwierzat z wielkim... IWONA naprawde super jakosc (1) jak sama nazwa mowi naprawde wysoki standard .czyscilam dywany myslalam ze... pati Super (1) Korzystam z usług Domosi od ponad roku i jestem bardzo zadowolona, opiekunka,... Karolina profesionalizm (1) POLECAM WSZYSTKIM BARDZO PROFESIONALNA WROZKE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z... RYSZARD nie znam innej firmy ...... (2) .....która z dnia na dzień potrafi wycenić oraz wykonać różnego rodzaju... klient