super! (1) Piesio zadowolony, pan doktor bardzo miły, fachowy i ze świetnym podejściem... uzo Anna (1) Witam ,ja też byłam dzisiaj u dr.Benkowskiego i też było bardzo sympatycznie... Ania PB (1) chodze z pupilem od kilku lat.zawsze trafne diagnozy,fachowe porady,pelny... PB
Zoya78 - opinia (1) Moge sie dodatkowo podzielic opinia o sterylizacji kotki. Pani doktor... Zoya78 małgosia - opinia (1) znowu byłam z Bronką u dr Hajdo i znowu było fajnie małgosia Niezwykli weterynarze (1) Wszędzie mogą się zdarzyć niepowodzenia.Lekarz w Lecznicy Pana Jacka i sam... Irena Weterynarz (1) Mam bardzo mieszane uczucia dodając opinię.Osobiście lubię Pana Makowskiego... SI nigdy wiecej (1) przez ponad rok chodzilem z psem do nich i co 3 miesiace powtarzaly sie te... gajowy.g zdecydowanie odradzam (1) dr G. lekceważąco podszedł do objawów niewydolności układu oddechowego u... .... Mój pies lubi tam jeździć (1) Mój pies cieszy się na widok któregokolwiek z lekarzy weterynarii w tym... Adamus mm - opinia (1) Lekarze o WIELKIM sercu. Jakość leczenia rewelacyjna!!!! Jednym słowem jeśli... mm szczerze polecam! (1) Pomimo tego, że wykonywany zabieg był bardzo prosty i tani, Pani weterynarz... kasia Polecam! (1) Polecam ,bardzo dobra lecznica.Profesjonalne podejscie do zwierzat i... Ola Polecam (1) 3 razy miałem okazję skorzystać z usług przychodni. Dwa razy w nocy. Moj... uki Szcześciarz (1) Jesteśmy wdzięczni za pomoc.... Uratowali już naszego kotka... Biedak z... Daniel POLECAM!! (1) BRARDZO GORACO POLECAM SWIETNA OBSŁUGA REWELACYJNA OPIEKA NAD ZWIERZATKAMI olcia199214 Opinia o lecznicy. (1) O tej klinice dla zwierząt napisze krótko jest doskonała, wszystkie swoje... klientka z gdyni centrum Oby takich więcej (1) Nie będę się powtarzał. Pasję widać momentalnie. Ale może bardziej od... Tomek polecam (1) dobry lekarz, dobre leczenie i w ogole lubimy tam chodzic;) polecam, bo... o.c tragedia (1) Poczawszy od powitalnego 'czego chcecie', skonczywszy na doslownym... antineutrino