Polecam :> (1) Polecam :> Marta Usługi na wysokim poziomie (1) Prosiłam o zwężenie cholewek kozaków. Usługa została wykonana bardzo... sopocianka Świetna opieka (1) Moje dziecko chodzi do Misiowej Chatki prawie rok. Jestem bardzo zadowolona i... Rodzic
klientka - opinia (1) Pan detektyw bardzo sprawnie, szybko i rzetelnie zebrał materiał dowodowy... klientka Polecam (1) Współpracuję z wypożyczalnią od lat, nigdy się nie zawiodłam. Panie... Natalia Jest ok (1) Pisze,bo nie zgadzam sie z opinią Pana "hajjack".Uważam,że miał wyjątkowo zły... Marzena Wspaiala doktor (1) Pani dr. Tomczak wspanialy czlowiek ,ktory podchodzi do zwierzat z wielkim... IWONA naprawde super jakosc (1) jak sama nazwa mowi naprawde wysoki standard .czyscilam dywany myslalam ze... pati Super (1) Korzystam z usług Domosi od ponad roku i jestem bardzo zadowolona, opiekunka,... Karolina profesionalizm (1) POLECAM WSZYSTKIM BARDZO PROFESIONALNA WROZKE JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z... RYSZARD nie znam innej firmy ...... (2) .....która z dnia na dzień potrafi wycenić oraz wykonać różnego rodzaju... klient Szczerze polecam!!! (1) Chodzę do tej przychodni z moim kocurem, powiem krótko: profesjonalizm... Natalia świetne (1) Dwie bardzo miłe Panie weterynarz ze świetnym podejściem do kotów (mój kot,... alicja REWELACJA! (1) Cała rodzina w szoku...film ze ślubu i wesela po prostu rewelacyjny! Moja... Rafał Kurt Nati - opinia (1) Lekarze są super podejście do zwierząt również 2 nasze yorki zachorowały na... Nati Paweł - opinia (1) zero profesjonalizmu,obsługa jak za komuny,nie maja pojecia co sprzedaja a po... Paweł Firma jest ok (3) Solidna, polecam. Ryszard Nikt nie pożałuje jak spróbuje !! (1) Troszkę zdecydowania i odwagi i każdy singiel będzie tu bawił się... Wojtek Dobra Przyjaciółka (1) Weronika jest bardzo pozytywną osobą,po seansie wyniosłam dużo... ANITA Gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej kliniki. Profesjonalizm w 100 procentach... Paulina