Wszystko na wielki plus (1) Nie znam innego gabinetu weterynaryjnego w trójmieście z tak ciepłym i... Majka masakra !! (2) Zepsuła mi się pralka. Panowie przyjechali i zdiagnozowali łożyska do... m :) (1) - cena bardzo konkurencyjna w porównaniu do innych fotografów, - świetny... Magdalena i Krystian
baturki - opinia (1) Ciasno, stroje z brakami, popsute bardzo dużo zamieszania i do tego zła... baturki Super lecznica (1) Po prostu rewelacja: profesjonalne podejscie, skuteczne leczenie i niedrogo... majkel POLECAM!!! (1) Serdecznie wszystkim polecam panią fotograf... nie mam żadnych zastrzeżeń :) Marta Semenowicz Kamila - opinia (1) Profesjonalna kadra, sympatyczna obsługa,a co najwazniejsze moje dziecko... Kamila opinia o parkingu ul.Gospody 6 (1) Parking w ostatnich dniach jest nie odsnieżany.Mam na myśli główne drogi... trubadur Najlepsza lecznica !!!!!!! (1) Nie spotakałam sie jeszcze z takim podejściem do zwierząt i ich właścicieli... Magda Bielas beznadziejny serwis (1) reklamowałam golarkę męską PHILIPS w listopadzie za pośrednictwem sklepu... agnieszka Pełne uznanie (2) Z moim 16-letnim pieskiem chodziłam od trzech lat po weterynarzach, którzy... Marianna Jakubowska Godni polecenia (1) Pani doktor Tomczak jest doskonałym weterynarzem widać ze to co robi dla... Stały klient raj dla dzieci! (1) Szczerze polecam Kangurka wszystkim rodzicom i opiekunom! Byłam tam z moimi... Barbara Doskonała (1) Wie co mówi i o czym. Posiada wszechstronną wiedzę w zakresie ezoteryki.... Jowita Wspaniali lekarze! (1) Za każdym razem, kiedy się zjawiałam w lecznicy-nie ważne czy z psem czy z... Pacia POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo dziekuje za pouczajaca rozmowei spotkanie!Dotychczas wszystko sie... Katarzyna Polecam! (1) Do Pani Izy trafiliśmy przez przypadek. Ciepłe przyjęcie oraz bezstresowe... Andrzej Simply the best! (1) Mogę polecić usługi Pani Doroty każdym. Moja firma korzysta z jej biura od... Richard Wernick Oszustwo (1) W styczniu tego roku udałem się do salonu TP ponieważ kończyła mi się umowa.... A. fachowa obsługa, szybki dojazd.przystępna cena. (2) Jestem bardzo zadowolona z tak szybkiej i profesionalnej obsługi... Ewa z Gdańska