SUPER PODEJŚCIE DO ZWIERZAKÓW (1) Moja "przedmówczyni" trafiła chyba do innego gabinetu!Ten gabinet polecił mi... Właścicielka Biszkopta. Polecam lek. wet. Barancewicz jest super! (1) Uwielbiam Panią dr, jest uczciwa, solidna i ma niskie ceny. Nie naciąga... zadowolony hodowca Wreszcie prawdziwa lecznica na KARWINACH (1) Wreszcie na Kwarwinach mamy normalną ,dobra lecznicę. Bardzo gorąco... Zarębska
Hm... (1) Akurat pan G. jest wedlug mnie tym sympatyczniejszym, choc poczucie humoru ma... Klientka. Rewelacja!!! (1) Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta, sympatyczna i... Maja i jej pies Gucio Teresa Jabłońska (1) Bardzo sympatyczny salonik. Pani fryzjerka jest miła i cierpliwa. A co... Teresa Jabłońska klientka - opinia (1) Po wyjsciu z czterech lap zarowno ja ,jak i pupil bylismy zadowoleni :)) klientka Vet z sercem na dłoni (1) Bogate zaplecze medyczne i szeroka wiedza merytoryczna połączone z serdecznym... Bosa brak profesjonalizmu (1) pojawiam się w tej lecznicy co jakiś czas,obserwuje jak jakośc leczenia... Julka Maria - opinia (1) Dr.Zalewski uratował moją świnkę morską, od razu postawił właściwą diagnozę.... Maria Dr Debis uratował mojego Boryska (1) To lekarz z powołania. Polecam wszystkim, chociaż to chyba nie jest... Milena jesli szczorek do wet to tylko doktro Debis!! (1) nie wiem jak reszta lekarzy w lecznicy ale dr Debis jest mi jedynnym dobrze... nene Polecam (1) witam polecam tą klinike ponieważ uważam ze dr. Tomasz Brzeski jest... Barbara J.od Zdzicha AMOR (1) REWELACYJNA LECZNICA!!!! GORĄCO POLECAM DOKTORKÓW!!! IZA NIE POLECAM (1) NIE POLECAM TEJ LECZNICY Andrzej Kowalski mm - opinia (1) Fachowa i mila opieka polecam kazdemu kto ma chore zwierze tam uzyska... mm Beznadziejna i bardzo niemiła obsługa (1) Nie polecam!!! Bardzo niemiła i niesympatyczna wręcz opryskliwa Pani.... niezadowolona To co ciśnie się na usta jest niecenzuralne (1) ... Tylko tak moge tu napisac o kimś kto pozwala męczyć się zwierzęciu w... Zdruzgotani najlepszy weterynarz ! (1) nic dodać nic ująć, profesjonalne podejście i do zwierzaczka jak również do... gdynianka Rewelacyjne podejście do zwierzaka ! (1) Gorąco polecam salon P.Izy - jest ona 100% specjslistką. Owiedziłam ją z moim... Karolina