Jak najbardziej polecam !!! (1) W piątek byłam pierwyszy raz z moim pieskiem, efekt znakomity, cena bardzo... Bizis Tylko do Pana Jarosława Bandury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Witam Polecam wszystkim tą właśnie lecznice. Bardzo fachowa obsługa ale... BJ super usługi (1) dywany krzesła i tapicerka w samochodzie wyczyszczona na błysk, i wszustko od... mario
jasny komplet wypoczynkowy wyprany i wysuszony (1) duża rogówka jasna beż plus fotel pikowany duży wszystko wyprane i naprawdę... Zawadzka Urszula gorące podziękowania (2) Serdecznie dziękuję dr. Lechowi Chramędze za stworzenie zespołu tak... P. Wierucki Dziękuję i naprawdę polecam!! (1) Bardzo dziękuję za leczenie naszej zezowatej Zyzi :) Od samego początku... Marta szybko sprawnie bezproblemowo (1) komplet wypoczynkowy jasny mocno zabrudzony po ogolnym praniu i suszeniu jest... Ania MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) takie rzeczy można spotkać tylko w kabaretach! Totalne olewanie... bb polecam (1) REWELACJA - Usługa wykonana profesjonalnie i sprawnie, przybycie punktualne.... Gdańszczanka Profesjonalne podejście do potrzeb klienta (1) Jak w tytule. Pani Agnieszka potrafi zadzialac blyskawicznie i zawsze stara... Zadowolony Klient Znalazłam swoją drogę... (1) Poznałam Weronikę w trakcie skomplikowanego rozwodu,wtedy dała mi już... Wiktoria Do uwagi (2) Nie rozumiem dlaczego p.Ania się ze mną nie zgadza.Stwierdziłam fakt.Pan... W.K Koras - opinia (1) bardzo profesjonalna firma Koras Pełna profeska (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście do pieska. Polecam wszystkim którzy... Coco polecam (2) Jestem zadowolona z wypozyczalni, bywam tam corocznie od kilku juz lat i nie... Ewa Nogas Profesjonaliści (1) Zakupiłem u nich urządzenie, dokładnie kserokopiarke Develop ineo+280. Przed... Wojtek Polecam (1) Wezwałem fachowca do zepsutej lodówki Ardo pan przyjechał dość szybko po... RAFAŁ PRUSZCZ uleńka (1) Pani Magduniu jest Pani prawdziwym doradcą duchowym bez Pani było by mi... uleńka swietne podejscie do zwierząt (1) Byłam z moim czworonogiem po raz pierwszy, świetne podejście do zwierząt... EWA profesionalna usługa (1) zakład pogrzebowy z całą powagą sytuacji zajął się sprawami związanymi z... Lena