Niesamowity dar (1) Zgadzam się z przedmówczynią. Pan Jarek ma taką magię w sobie, że aż to... alexa K...l (1) Super salonik. Namiary dostałem od znajomej która trymuje swojego Westika u... Kamil Niesamowity (1) Cudowny lekarz polecam wszystkim! Ma nie tylko wspaniałe podejście również do... Hanna Szlompek
Porażka! (2) Mój pies miał wymioty.Pani dr Eźlakowska zbagatelizowała sprawę i kazała... Roni Grzegorz - opinia (1) Niestety ale w tej branży zdarzają się poślizgi w czasie. Montaże wykonujemy... Grzegorz Janusz - opinia (2) Montaż anteny satelitarnej był ustalony na dzisiaj między 10 a 10.30 rano-... Janusz FACHOWA OBSŁUGA!!! (1) Gorąco polecam wszystkim. Świetna, fachowa obsługa, szybko zdiagnozowano... Beata Dunajska ... (1) No niestety... Ceny wygórowane. Podejście do pacjenta naganne. Czekałam na... mroczek magda w. - opinia (1) Pracowałam w tej placówce jako nauczycielka. Pani Agnieszka jest osobą,... magda w. Czarodziejka ludzkich serc! (1) Moje życie bylo kompletną porażką...do czasu aż znalazłam panią Magdalenę.To... Ewa Bowi - opinia (1) bardzo dobre podejście do zwierząt - mój piesek nie boi się wchodzić na... Bowi POLECAM! (1) Polecam gorąco! Współpraca to czysta przyjemność, zero skrępowania. Modelki... Paula nieuczciwy i bezczelny kanciarz (1) j.w.nie wywiązuje się z terminów wywozu śmieci,jakosc usług kiepska,na... timbo Dobra jakość (2) Polecam innym, właściciele przyjaźni innym przedsiębiorcom, jeżeli chodzi o... Marcin Mielewczyk polecam... (1) Weterynarz, który przyjmował mojego zwierzaka był niezwykle uprzejmy. Oprócz... Aga Wreszcie płacimy mniej! (2) Dzięki zaangażowaniu firmy Recontel udało się w naszej firmie znacząco... Tadeusz Rosicki rewelacyjne pogrzeby (1) Zapraszam państa do skorzystania z usług firmy pogrzebowej chejron wszystko... ewelina piękny pogrzeb (1) firma zorganizowała pogrzeb mojej mamy,cała rodzina była pod wielkim... Beata polecam (1) Byłam wczoraj u Pani Emilki i wyszłam już z mniejszym bólem w sercu. To, co... Magda KatarzynaJ (3) Wspaniała wróżka,to o czym mówi ma sęs i trafia do człowieka.Świetnie... Kasia