Super!! (1) Polecam z całego serca!! Stała Klientka pogrążony w żałobie - opinia (1) Panowie nastawieni na zarabianie pieniędzy, a pacjentowi laikowi wciskają... pogrążony w żałobie Polecam gorąco (1) Serdecznie polecam tą lecznicę. Panie doktorki przesympatyczne, mają... Ania81
POLECAM (1) Bardzo miła atmosfera, lecz ceny troszke za wysokie w porównaniu z innymi... Stokrotka Polecam wszystkim niezdecydowanym (1) Zobaczyłem opinie , pojechałem z moim psiakiem i zostałem stałym klientem :) Tomek K Jak mnie Mnie t na PLUS (1) Mój kotek spadł z 4 piętra i natychmiast udzielili mu odpowiedniej pomocy ,... Kociara Dziękuję za szybką i trafną diagnozę (1) oraz zdecydowaną pomoc dla psa. Przetrwał. A mogłoby się skończyć źle gdyby... Właścicielka pacjenta Dziękuję za fachową i życzliwą opiekę (1) Pies "żywe sreberko" przetrwał trudne chwile i ma się dobrze. PT Polecam!! (1) Ceny, co prawda, wysokie, ale odpowiednie w stosunku do jakości usług i... Beata Gorąco polecam (1) Miłe, przytulne miejsce dla każdego pieska. Profesjonalne podejście z wielkim... Ania Super! Dziekuję! (1) Dziękuję za opiekę nad moim kotkiem. Mój kotek miał zabieg u sympatycznych,... Maciek Bardzo się cieszymy, że jesteście z nami!!! (1) Tak trzymać!!! Widać, że Panie doktor są doskonale przygotowane do pracy w... Zachwycony klient Dorota - opinia (1) Pan Zalewski,bo trudno go nazwac lekarzem,siedem lat temu nie potrafił... Dorota Super (1) Zgadzam się w 100% z pozytywnymi opiniami.Zarówno my jak i nasza sunia... Klaudia i Nelly POLECAM (1) Miejsce w którym można zrobić wiele badań na miejscu. Profesjonalne... Moana Mój pies zawdzięcza im życie! (1) Bardzo dobry gabinet! Świetni lekarze, połączenie doświadczenia profesora... Marcin Januszewski Prawdziwi profesjonaliści i wspaniali ludzie (1) Pani Magdo, Panowie doktorzy, nie ma słow, którymi dziękuje Wam za to co... Katarzyna Meg - opinia (1) Zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Naprawdę dobra, sympatyczna i fachowa pomoc. Meg WIELKIE DZIĘKI (1) Dr Jarosław Andrzej Bandura oraz dr Jacek Zaranek uratowali naszemu psiakowi... Jacek Lekarzy jest dwoch. (1) Niestety, nie znam nazwiska lekarza, ktorego preferuje (wysoki brunet).... Klientka.