Beznadzieja (1) Zdjęcia jakością nie odpowiadają cenie. Płaci się z góry, a panie nie uznają... Beata Świetny fotograf (1) Ja i moja małżonka jesteśmy bardzo zadowoleni z usług tego Pana. Wszystko... Piotr Bastian Pani Emilia jest naprawdę super (1) Witam , kilka tygodni temu odwiedziłam panią Emilię,i nigdy nie spotkałam się... basia
jak najbardziej profesjonalnie ! (1) mój psiak postrzelony przez jakiegoś wariata ! ze śrutu , byłam w mojej... KASIA :( (1) nigdy nie widziałem gorszej ochrony. nie wywiązują się z umowy, kłócą się,... Piotr W. :) Polecam (2) Bardzo fajny domowy hotel dla psów. Każdy piesek ma swój pokój (dosłownie).... Renata 5+ (1) super obsluga,profesionalne podejscie,chlopaki znaja sie na rzeczy,bardzo... maiki Pełen profesjonalizm (1) Wszelkie formalności związane z pogrzebem zostały załatwione bez zarzutu.... Grzegorz Gampe Fachowość, szybkość, atrakcyjne ceny - polecam... (2) Z usług biura tłumaczeń POL-ITAL skorzystałem we wrześniu, praktycznie jedyne... Jacek super! (1) szukaliśmy z ukochanym fotografa na ślub i w internecie znaleźliśmy zdjęcia... l.gaga Miła obsługa (1) bardzo miła obsługa Kora Bardzo dobry (1) Chodzę z moim psem od lat, znakomity fachowiec, bardzo ludzkie podejście,... Rafal ... (2) w tresci ich ogłoszenia jest napisane ze diagnoza od 20zł!!! za 5 minutowy... joanna sopot VITA - wyróżnia nas nieprofesjonalizm (2) Myślałam, że jestem wyjątkiem i że tylko mi się taki psikus przytrafił, ale... klient maniek - opinia (1) super wypozyczalnia. maniek NIE POLECAM !!! (1) Nie bylo miesiąca bez wizyty u nich. Mój pies ciągle chorował. Dostawal... Jola Masakra! Oszuści! (1) Kontakt był dobry do czasu podstawienia worka na gruz. Od tego czasu po... Tomasz Nie sprawdzilo sie nic (3) Pani bardzo mila.Niestety z tego co mialo sie zdazyc ,nie zdazylo sie nic.Nie... Joanna Polecam ! (1) Poddaliśmy naszą sunię sterylizacji w Szpitalu Krzemińskiego (poleconym przez... Ania Polecam! (1) Pani Karolina to bardzo ciepła i miła osoba. Siedziałam jak zaczarowana,... alexa