super! (1) szukaliśmy z ukochanym fotografa na ślub i w internecie znaleźliśmy zdjęcia... l.gaga Miła obsługa (1) bardzo miła obsługa Kora Bardzo dobry (1) Chodzę z moim psem od lat, znakomity fachowiec, bardzo ludzkie podejście,... Rafal
... (2) w tresci ich ogłoszenia jest napisane ze diagnoza od 20zł!!! za 5 minutowy... joanna sopot VITA - wyróżnia nas nieprofesjonalizm (2) Myślałam, że jestem wyjątkiem i że tylko mi się taki psikus przytrafił, ale... klient maniek - opinia (1) super wypozyczalnia. maniek NIE POLECAM !!! (1) Nie bylo miesiąca bez wizyty u nich. Mój pies ciągle chorował. Dostawal... Jola Masakra! Oszuści! (1) Kontakt był dobry do czasu podstawienia worka na gruz. Od tego czasu po... Tomasz Nie sprawdzilo sie nic (3) Pani bardzo mila.Niestety z tego co mialo sie zdazyc ,nie zdazylo sie nic.Nie... Joanna Polecam ! (1) Poddaliśmy naszą sunię sterylizacji w Szpitalu Krzemińskiego (poleconym przez... Ania Polecam! (1) Pani Karolina to bardzo ciepła i miła osoba. Siedziałam jak zaczarowana,... alexa Niesamowity dar (1) Zgadzam się z przedmówczynią. Pan Jarek ma taką magię w sobie, że aż to... alexa K...l (1) Super salonik. Namiary dostałem od znajomej która trymuje swojego Westika u... Kamil Niesamowity (1) Cudowny lekarz polecam wszystkim! Ma nie tylko wspaniałe podejście również do... Hanna Szlompek Porażka! (2) Mój pies miał wymioty.Pani dr Eźlakowska zbagatelizowała sprawę i kazała... Roni Grzegorz - opinia (1) Niestety ale w tej branży zdarzają się poślizgi w czasie. Montaże wykonujemy... Grzegorz Janusz - opinia (2) Montaż anteny satelitarnej był ustalony na dzisiaj między 10 a 10.30 rano-... Janusz FACHOWA OBSŁUGA!!! (1) Gorąco polecam wszystkim. Świetna, fachowa obsługa, szybko zdiagnozowano... Beata Dunajska ... (1) No niestety... Ceny wygórowane. Podejście do pacjenta naganne. Czekałam na... mroczek magda w. - opinia (1) Pracowałam w tej placówce jako nauczycielka. Pani Agnieszka jest osobą,... magda w.