wspaniały człowiek, wspaniały specjalista (1) Mój pies jest zdrowy i zadowolony, a ja tym bardziej. Cieszę się że trafiłam... Kasia i Froda Oni naprawdę lubią zwierzeta (1) Gorąco polecam ten gabinet! Moja kotka była pacjentem w gabinecie. Po raz... cezar świetna lecznica (1) Moja jamniczka miała przeprowadzony zabieg ropomacicza. Pani doktor Dominika... Maria
szczeniaczek Beagle (1) Suczka rasy Beagle była odwoniona , wymiotowała i miała biegunki zrobiono tam... mimcia Odradzam (1) Byłam raz i więcej nie pójdę. Odradzam też innym właścicielom kotów.Lekarz... właścicielka kotów Warto! (1) Naprawdę można wybrać bardzo ciekawe wyroby. Cena wyrobów jest adekwatna do... Klientka Andrzej Wilk - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa. Super podejście do psiaków. Polecam. A jaka ładna... Andrzej Wilk Fundacja Irasiad-Zagubionym serdecznie dziekuje za opieke nad naszymi podopiecznymi (1) Lekarze z przychodni Amicis opiekuja się zwierzętami będącymi pod opieką... Fundacja Irasiad-Zagubionym Rewelacja (1) Pan Marek Wyszyński to prawdiwy specjalista. Godny polecenia. Justyna brak kompetencji i ignorancja (1) Nie polecam nikomu, a nawet ostrzegam przed zamawianiem mebli, gdyż brak... katarzyna wietecha super ludzie (1) Byliśmy z naszą suczką w tej przychodni dopiero dwa razy, u dwóch różnych... markofix(k) KASIA - opinia (1) Bardzo Bardzo Polecam. Panowie uratowali mojej suńce życie. lekarze z kliniki... KASIA Kasia - opinia (1) NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!Moją ukochaną sunie potraktowali tam... Kasia Polecam! (1) Sympatycznie i profesjonalnie. Świetne podejście do zwierzaka minimalizuje... Marcin BARDZO DZIEKUJĘ ZA WYLECZENIE PUPILA (1) MÓJ PIESEK Rasy BULLTERRIER MIAŁ GUZEK, KTÓRY B. SZYBKO SIĘ ROZWIJAŁ, W... RAFAŁ ZAWIDZKI to jest lecznica mojego labka !!! (1) Byłem w przychodni z moim labkiem który wydawał się być ociężały jak na tę... Tomasz Gorąco polecam !!! (1) Świetni weterynarze, przerobiliśmy wiele lecznic i tą mogę z czystym sercem... Morus Pani dr wet. Barancewicz jest prawdziwym profesjonalistą w swym zawodzie :-) polecam!!!! (1) Dziś byłam pierwszy raz w tej weterynarii.. Pani dr wet. ma świetne podejście... Karolina Nati - opinia (1) Również polecam w/w lecznicę, byłam dzisiaj z moim pieskiem u Pana... Nati Jestem niezadowolony (1) Lekarz wezwany do psa z objawami neurologicznymi bardziej skupiał się na... Robert