Polecam! (1) Pomimo tego,że mój piesek zmarł, serdecznie polecam pana Kończaka.... Natalia Nie polecam! (1) Miałam szczeniaczka, przez kilka dni od momentu jak go kupiłam było dobrze,... Natalia Super rzetelna obsługa (1) Miła rzetelna obsługa. Znajomość tematu. Czysta przyjemność. Szybko i... Borys
bardzo polecam!!! (1) Wszystkim, którzy w wielkim dniu nie chcą niepokoić się o dekoracje ślubne... Monika Anna Posiewnik - opinia (1) najlepsze na swiecie Anna Posiewnik niestety to już nie jest ten sam szpital (1) W szpitalu krzemińskiego leczyliśmy nasze zwierzęta przez kilka lat. Kiedyś... niezadowolona właścicielka REWELACJA!!!! (2) NAJLEPSI LEKARZE JAKICH KIEDYKOLWIEK POZNAŁAM! MOJ PIES JAK TYLKO JESTESMY... ANIA Zanim cokolwiek dam do naprawy to mocno się zastanowię... (1) Moje perypetie z powyższym zakładem trwały od marca. Dziasiaj mam nadzieję... Ewa Maciejewska Różnie bywa (1) Pracownik nie przedstawia się, prosi aby zadzwonić jeszcze raz, może coś się... dyplodok Fachowo, szybko i tak jak lubię (1) Miałam przyjemność już kilka razy dawać zdjęcia do wywołania, robić sobie... Usatysfakcjonowana klientka Gorąco polecam! (1) Zacznę od początku.Telefonując do szpitala pomijając, że obsługa jest miła,... olo Naprawde MAXCLEAN :) (1) Przemiłe osoby, profesjonalna i dokładna usługa, na dodatek pachnąca. POLECAM!! Alina B. Pełen profesjonalizm!!! (1) W dniu dzisiejszym skorzystałam z usług firmy Maxclean i muszę powiedzieć, że... Maryjane szczerze polecam! (1) byłam z moim goldenretrieverem. pies piękny i pachnący, zupełnie... Karolina Bardzo życzliwe podejście i pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem serca mogę polecic Pana Jarosława jest to osoba bardzo... Barbara 6 nie dam bo to max a maxa nie daję nikomu (no chyba że za ceny - tu jest bardzo tanio) (1) byłem z sierściuchem u tej pani. kotka była sterylizowana. zabieg został... Grzesiek Godni polecenia! (1) Polecam, polecam , polecam. To im mój pies zawdzięcza zdrowie, a... Gosia nie polecam!!! (1) niestety nie polecam Pani doktor!!!dzieki pani doktor nie ma juz mojej... Ewa Rewelacja !!! (1) Polecam wszystkim jeszcze nie zdecydowanym !!! Pełen profesjonalizm. Nic... JS czyszcenie, pranie wykładzin, dywanów i tapicerki meblowej i samochodowej (1) Zamówiliśmy pełen zakres usług do wykonania w kilku odziałach naszej firmy w... www.drewniane.sklep.pl