wspaniale! (1) mam za sobą kilka sesji z panią Dobi. zwykle uciekam sprzed obiektywu, ale... och, karol Super serwis (1) Zepsuła mi się pralka.Niemineła godzina a zjawił się serwisant,nareperował za... Beno z Gdanska Nie wywiązują się z podpisanych umów (1) Podpisali z nami umowę na sprzątanie i koszenie, w pierwszym roku było... ZOFIA
PROFESJONALNY SALON (1) BARDZO POLECAM TEN SALON.PROFESJONALNA I MILA OBSLUGA,MOZNA SIE WIELE NOWEGO... MAREK POLECAM (1) Witam. Jestem mamą 2,5 letniego chłopczyka (oczka w głowie całej rodziny) i... Iwona-mama Filipka dziękuję (1) Nagłe odejście mojej Mamy odebrało mi zdolność logicznego myślenia.na... lili Moj kot nie chcial wracac do swojego domu. (1) Opieka profesjonalna, wlascicielka bardzo kocha koty, ma swietne podejscie... Marcin Rewelacyjne miejsce dla kociego pupila:) (1) Moja kotka spędziła tydzień w" miauhotelu", wcale nie chciała wracać do domu... Małgorzata Profesjonalne podejscie do pracy (1) Pan potrafił naprawić telewizor za kwotę 120zł,gdy inny serwis powiedział że... Beata Rewelacja (1) Kupowałem u tych państwa piersionek zaręczynowy. Wybór był bardzo duży, razem... zaręczony kawaler Polecam (1) Niedziela,zepsuta lodówka,kałuża wody na podłodze.Wystarczył jeden... Ula z Gdańska anulka - opinia (1) Trochę pomogli, mam nadzieję, że pomogą całkowicie. anulka Polecamy :) (1) Pierwszy raz zostawialiśmy nasze koty w hotelu i cały nasz wyjazd mieliśmy... Ania i Maciek opinia (1) kiedy przestala dzialac pralka zadzwonilem z prosba pomoc.Gdy wyjasnilem co... alfred fantastyczne! (1) Świetne zdjecia, niebanalne, dobre technicznie i dopracowane. Żadnej weselnej... anix SUPER PROFESJONALNIE !!! (1) Hej, mam za sobą 3 sesje fotograficzne z Agnieszką. Z każdej z nich byłam... Kate Lepiej niż w mieszkaniu! (1) Zdaję sobie sprawę z tego, że same 6-ki wyglądają tendencyjnie, ale:... darek POLECAM! (1) Zdecydowanie polecam lecznicę, Pan Doktor ma prawdziwe powołanie, wnikliwie... Ania super (1) Polecam bardzo! Pani bardzo miło, życzliwa. Kotki zdrowe, operacje wszystkie... __moni__ najlepsi w trójmieście (1) zdecydowanie polecem, od lat leczymy z rodziną koty i psy, uratowali ich... Krzysiek i Dominika