Michał - opinia (2) Witam, jestem bardzo zadowolony z tego centrum, zawsze robią wszystko na czas... Michał dorota - opinia (1) do naprawy lodówki serwisant przyjechał w pół godziny i naprawa kosztowała... dorota mama bliźniaków - opinia (1) zdjęcia piękne, mnóstwo ujęć, jesteśmy super zadowoleni polecam mama bliźniaków
Super serwis polecam (1) Zepsuła mi się staruszka pralka.Myślałam że nie da się nareperować.Dostałam... Magda z Gdańska Niesolidny, niesłowny i nie oddaje zabranych do naprawy podzespołów (1) Zgłosiłem do naprawy kuchenkę mikrofalową SIEMENS. Zlecenie zostało przyjęte.... Jacek Beśka polecam (1) Szpital jak najbardziej polecam. Kilka lat już przyjeżdżam z psem i jestem... A Zdecydowanie n (1) Poszłam z 7 tygodniowym kociakiem, który przelewał się przez ręce, nie... MF Zdecydowanie polecam (1) Warto!!! Wojtek Jakubowski nie tylko świetnie fotografuje, ale - co ważne -... PW Polecam tę firmę (1) Bardzo kompetentna oraz miła obsługa na wysokim poziomie. Panowie chętnie... Restauracja Biała Perła Super obsługa, szybko i skutecznie! (1) Prałem samochód - Ford Galaxy (tapierka welurowa), wszystko pozytywnie,... Łukasz Rostalski Kuchenka mikrofalowa do zabudowy-AMICA (2) Omijajcie z daleka. Z taka ignorancją i dyletanctwem się jeszcze nie... tadeusz Zdzierstwo! (1) Przez telefon szanowny pan technik udawał że nie ma pojęcia o jakim problemie... Daria FACHOWCY (1) Zawsze tak jest,że jak się kocha swoją pracę, to daje ona WSZYSTKIM ogromne... Grażyna NIE POLECAM !!! (7) W Galerii Bałtyckiej lub w Klifie czyszczę rzeczy od długiego już czasu.... stała klientka Andrzej (1) Popsuła mi się pralka,fachowcy przyjechali w szybkim czasie. Bardzo... Andrzej polecam galerie bałtycką (1) Byłem w pralni i obsługiwała mnie Pani MAGDA oddałem do pralni garnitur... Ratol 84 błyskawiczny serwis (1) Rewelacja - zdecydowanie najlepsza firma serwisująca sprzęt AGD w... zadowolony klient Polecam (1) Witam, miły kontakt, szybki przyjazd, fachowa porada/pomoc p.Zosia z Nowego Portu radioglowa (1) Gorąco polecam :) Korzystałam z gabinetu w Oliwie ,podejście tam do... radioglowa CUDOWNA OSOBA!!! (2) DO WRÓŻKI EMILII CHODZĘ REGULARNIE,GDYŻ POMOGŁA MI NA ŻYCIOWYM ZAKRĘCIE I TO... Twoja Sylwia