Ginący gatunek tego typu fachowiec. (1) Pan Zbyszek to naprawdę ginący gatunek tego typu fachowiec!! Bo: jest... Kuba A ja bardzo polecam :) (1) Mój synek bardzo kocha swoje "ciocie " i jest z nimi szczęśliwy, w weekendy... Magda Hanna - Oliwa - opinia (1) Polecam Pana Zbigniewa, jestem bardzo zadowolona z Jego usługi w zakresie... Hanna - Oliwa
RTV (1) Polecam wszystkim!! Dobry, solidny, fachman zna sie na rzeczy i nie... Wojciech Domanski Zadowolona Klientka! (1) Bardzo dziękuję za pomoc i zebrane materiały dowodowe. Komplet materiałów i... zadowolona Lekarz któremu się chce (1) Bywam ze swoja sunią dosyć często ,jest to doktor który bardzo angażuje się w... Birma REKLAMACJA (1) Podobna sytuacja jak u pozostąłych osób - chyba standardem tej firmy jest... KAMUS Sympatycznie, komfortowo i z pasją (1) Z usług pani Agnieszki skorzystałam w celu podarowania mojemu chłopakowi na... Dagmara polecam (1) szybko, tanio, super marcin Pani Kamila (2) Z przykrością muszę stwierdzić iż w ocenianym puncie czyszczenia pracuje... Katarzyna polecam (1) Dobry kontakt z osobą prowadzącą biuro, biuro blisko centrum. Opłata... dd 5 asec GALERIA BAŁTYCKA (3) Nie wiem jak w innych punktach tej firmy, ale w Galerii Bałtyckiej byłam w... zadowolona Ostrzegam przed zatrudnianiem się w pralni (2) Można tam faktycznie zarobić, ale trzeba wyrobić bardzo dużo nadgodzin, gdzie... Gość szybko i sprawnie (1) Polecam gorąca - Pan przyjechał do piekarnika po 3 godzinach od telefonu i... Ola PEŁEN PROFESJONALIZM!!! (1) Lekarz weterynarii z powołania! Rewelacyjne podejście do zwierząt i ich... Tesio Jest Super! (1) Jest Super! Rzeczy niemożliwe stają się możliwe. Wszelkie problemy... ATA D N O (2) Nie polecam nikomu kontaktów z tą firmą. Pracownicy słabo przeszkoleni lub... Renata SZCZERZE POLECAM!!! (1) polecam obraczki z Goldexu :) obraczek bardzo duzy wybór, obsługa rewelacyjna... JeszczeNarzeczona profesjonalizm :) (1) Polecam Wszystkim tą Agencję Ochrony. Współpracuje z nimi 3 lata i uważam, że... H. R. solidnie i kompetentnie (1) Polecam. Mily i fachowy kontakt. Rattus pomogl mi pozbyc sie moli... m.