bardzo profesjonalna firma (1) polecam wszystkim zdecydowanie. działam w tej branży blisko 10 lat i nie... Piotr POLECAM!!! (1) Nie wiem czemu nie ma jeszcze opinii o tak rewelacyjnym miejscu! Więc będę... Tatuś MEBLE (1) Zakupilam komplet wypoczynkowy skorzany w salonie firmowym. Od poczatku... ola
profesjonalista (1) profesjonalista bodzio Solidnie (1) Polecam ww. servis. Pan Marek Ziobro, to solidny, rzeczowy i miły facet.... klientka Profesjonalizm. (1) W ostatnim czasie pochowałem na jednym z gdańskich cmentarzy parafiankę,... ks. Arkadiusz firma godna polecenia (1) polecam tą firmę ,pani jest dokładna,ceny niskie,terminowość i fachowa obsługa Natalia Ania i Jacek - opinia (1) Bardzo dziękujemy za uwiecznienie naszego wesela, dzięki utrwalonej chwili... Ania i Jacek Gorąco polecam!!!!! (1) Z ciężkim sercem oddawałam mojego 10-letniego psiaczka do hotelu. Po powrocie... Betti ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Fachowość, troska, miłość do zwierząt, szacunek do człowieka, delikatność,... Krystyna Dudzis ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Fachowość, troska, miłość do zwierząt, szacunek do człowieka, delikatność,... Krystyna Dudzis ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Fachowość, troska, miłość do zwierząt, szacunek do człowieka, delikatność,... Krystyna Dudzis Super (1) Byłam z moim psiakiem na strzyzeniu wyglada super byl bardzo grzeczny... klientka Jeden z najlepszych salonów w Polsce (1) Polecam z całego serca. Jestem właścicielką dwóch piesków i regularnie... Agnieszka oczywiście polecamy;) (1) SKorzystalismy i nie załujemy - nasze ślubne zdjęcia sa niepowtarzalne,... Arleta Byłem bardzo zaskoczony jakością zdjęć. (1) Kilka lat temu dostałem w rozliczeniu działkę - dosyć sporą - w pobliżu... Radosław Sosiński kb - opinia (1) konkretnie i sprawnie.. w serwisie naprawiono mi aparat fotograficzny i... kb WIELKIE DZIĘKI (1) Jack żyje , jest w świetnej formie , tak trzymać Panowie . Dziękuję za Wasz... Agnieszka Jaoanna - opinia (1) Zamówiłam zestaw w lutym termin był 4 tyg - realizaja w terminie w salonie... Jaoanna DOBRA JAKOŚĆ (1) Miła, profesjonalna obsługa.Kompetentny programista podpowiedział właściwe... Jarosław Konwicki