SUPER!! (1) Gorąco polecam!!!!! Obsługa bardzo profesjonalna i przesypmatyczna!! Kasia alicja_p - opinia (1) Najlepsze specjalistki w zakresie weterynarii jakie znam, zawsze pogodne i... alicja_p Edyta - opinia (1) Pan Tomasz ma dużą wiedzę i niesamowite podejście do zwierząt. Bardzo polecam. Edyta
Anna - opinia (1) polecam wszystkim Anna Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona,bardzo miłe podejście i do klienta i przedewszystkim... moniakol26 ODRADZAM (1) prawie dwa miesiące czekałam na naprawę drzwi do pralki. zostały zabrane,... felka Polecem, szybkosc, fachowosc (1) Mialam szczescie ze Panowie technicy byli w poblizu, lecz usluge mialam... A.Kowalska polecam (1) Korzystaliśmy wiele razy, od kilkudziesieciu juz lat..zawsze my jak i nasi... Magda Mike - opinia (1) Niestety sprzęt do drukowania zdjęć i/lub papier mają miernej jakości...... Mike Szkolenie podstawowe (1) Chciałabym gorąco polecić zajecia w szkole CANAC - szczególnie szkolenie dla... Gosia i Nela Polecamy "ciocie" z Bergiela:) (1) Szukałam dzisiaj strony naszych "cioć" i wpadłam na opinie o tym gabinecie -... Gosia i Nela POLECAM (2) Polecam biuro, profesjonalna obsługa i wysoki poziom świadczonych usług. Pan... klientka Wspaniała aura i atmosfera (1) Skorzystałam z usług Weroniki. Byłam mile zaskoczona wiedzą i ciepłem jakie... Zuza Godne polecenia (1) 3 lata temu kupilam w tej firmie kpl.skórzany ''rocco'',na bierząco zakupuje... Zadowolona prawdziwy Dr Dolittle (1) Bylam bardzo mile zaskoczona podejsciem lekarza do psa i czasowi jaki... Dominika cwaniaczki (4) w połowie lutego zamówione i podstawione 3 worki gruzowe , zapłacony wywóz z... Marcin Kamka Gorąco i z czystym sumieniem polecam! (1) Do Akademii uczęszczało moich dwóch synków. Ocenę zacznę od podsumowania... Anna Nalewaja Takiej osoby szukacie:) (1) Fantastyczny poziom usługi przy zachowaniu super klimatu. Przyjazna atmosfera... Dawid Profesjonalnie i czysto (1) Firma Elektrotec montowała u mnie alarm w domu. Zaskoczyło mnie, że... Greg Mam dobre doświadczenie. (1) Witam Korzystam z usług Pani Eźlakowskiej od...myślę,że 10 lat... Pola