ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (2) Zdecydowanie polecam ten szpital, mam 11 letniego psa i doświadczenia z... Basia polecam!!! (1) naprawdę fachowa pomoc - pan nie dość, że zna się na sprzęcie, to do tego... Magda SUPER (1) Gorąco polecam...byłam pierwszy raz z moim Goldenem i muszę przyznac, że... Karolina
Bardzo dobrze (1) Mimo starań wcześniejszego usługodawcy nie byłam zadowolona a teraz z pana... Jadwiga Jaworska jestem za (1) centrum założyło mnie tv n , antena jest od strony bardzo narażonej na mocne... ula Polecam (1) Korzystam od roku. Zawszę mogę liczyć na dobrą radę i przede wszystkim Panie... dp Anastazja (1) Niestety nie mam zbyt dobrych doświadczeń z tą lecznicą. Pierwszy raz... Anastazja Gorąco polecam (1) Po raz kolejny z czystym sumieniem mogę polecić lecznicę! Przemili lekarze -... polecam włascicielom małych zwie Weterynarz z prawdziwego zdarzenia. (1) Człowiek po którym można poznać od razu że kocha zwierzęta. Miły wobec... Łukasz Z. Fantastycznie! (1) Nie wiedziałam, że można naprawiać pralkę w tak fachowy sposób. Pominąwszy... paula Na prawdę polecam! (1) Tak jak zapewne kazda mama posyłałam Mojego synka (wówczas 1,5 roku) z... Magda Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Dziewczyny są bardzo sympatyczne ! Widać ,że mają... Agata Profesjonaliści i doskonałe podejście do zwierząt (1) Szanowni Państwo, MIałąm okazję korzystać z usług innych gabinetów od 5 lat... N.Hanszke POMAGA I ZMIENIA ŻYCIE:) (1) Jestem w kontakcie z Weroniką,od dłuższego czasu.Szybko znalazła''zródło''... Halinka Super wet ! (1) Wady wrodzone mojego psa rozpoznał dr Jerzy i od 3 lat pomaga w utrzymaniu... Ania Doradztwo w biznesie (1) Skorzystałem za namową Przyjaciół z porad biznesowych. Otrzymałem dokładne... Irek mogę polecić (1) naprawiałem kuchenkę, wszystko zostało zrobione zgodnie z terminem, obsługa... jurek Fachowa i mila obsluga! (1) Goraco polecam! Przewinelam sie przez szereg POLECANYCH weterynarzy i... nowa klientka Polecam !!! (1) Jak najbardziej polecam to biuro. Szybko i sprawnie wykonali tłumaczenie... Maras Marlena - opinia (1) Weterynarz Sobotka jest być może dobrym lekarzem dla młodych czworonogów... Marlena