fuszerka (1) Nie polecam, serwis gościl u mnie 2 razy "naprawiając" lodówkę,... Przemek Super (1) Do Wesołych Żuczków uczęszczają obaj moi chłopcy, wiem, że są pod dobrą... Mama Jacusia i Łukasza Weterynarze bez serca (1) Prosiłam o pomoc dla bezdomnego, cierpiącego małego kociaka. Wstępnie... Małgorzata
polecamy wszystkim ! (1) bez wahania oddajemy naszego psiaka pod opieke pani Sylwii - wiemy, ze jest w... Irena i Janusz super lecznica oprocz dr.z... (1) ogolnie polecam kadzemu ta lecznice,chodze tam od lat ze swoimi... zimak Mariusz - opinia (1) Szybko, sprawnie, kompetentnie! Bardzo miła i pomocna obsługa;) Mariusz profesjonaliści z ogromnym sercem (1) Gorąco polecam tę właśnie przychodnie, przemiła obsługa która z sercem... Nusia Moja Psia Niania! (1) Sylwia opiekuje się moim owczarkiem niemieckim podczas moich wyjazdów już od... Andrzej Polecam (1) Zadzwoniłem w godzinach przed południowych,żeby zasięgnąć informacji.Po 18tej... Maki Pełen profesjonalizm (1) Polecam szybka realizacja, duży asortyment. Andrzej szybko i profesjonalnie (1) Wszystko ok, oddałam aparat z prośbą o bardzo szybką naprawę i po 2 dniach... chinka Polecam (1) Pralka pierze, usługa wykonana szybko i terminowo. Człowiek, który to robi... Marko niestety nie doczekałam się "Fachowców" (1) Nie jestem w stanie ocenić jakości usług ponieważ nie doczekałam się... Magda Polecam w 100 % ! (1) Mój York w żadnym salonie nie był taki spokojny jak w Doggy Fresh .. dzięki... Marek M . Rewelacja (1) Świetne miejsce, i rewelacyjna obsługa, z niczym nie ma problemu.. polecam! Daniela Pralnia samoobslugowa (1) Bardzo fajne miejsce. Jakbym mial prac w normalnej pralni to poszedlbym z... oskar Polecam :) (1) Byłam u Pani Weronki po raz pierwszy i powiem, że nie żałuje. Pani Weronika... Izabela Bardzo profesjonalnie (1) Mały niepozorny zakład, a w nim bardzo profesjonalny, znający się na swoim... Agnieszka po prostu polecam (1) Telefon wczoraj, dziś naprawa. Pojawił się punktualnie. Wysłuchał bez... Marcin Polecam (1) Dziękujemy Kaju za przepiękną pamiątkę ślubną oraz miłą współpracę.... Justyna