humor i kompetencja! polecam! (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Mariusza i muszę przyznać, iż mimo... klientka POLECAM!!!!!! (1) GORĄCO POLECAM! szybko, bez kłopotów, wszystko załatwione w ciągu jednego... Patrycja rewelka (5) Rewelacyjna obsługa, Pani Ola bardzo miła dla pieska :) Light
Maja (1) bardzo fachowo, sprawnie! Maja była "leczona" w 2 gabinetach wet z uwagi na... Lidia Niewczasińska Profesjonalna obsluga (1) Problem z pralka zglosilem danego dnia rano i juz bylem umowiony na wizyte... Marek Nie polecam (1) Ja również korzystałem z tej firmy z rok temu. W pakiecie miałem... Kuliam Wspaniały fotograf! (1) Polecam wszystkim usługi tej firmy! Fotografia ślubna na najwyższym poziomie.... Maria Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z podejścia do klienta i do pieska. Mój Golden... Karol dr Taube-Rewelacja (1) dr Taube-Rewelacja Paulina mozna na nich polegac... (1) Od wielu lat doktor Zalewski opiekuje sie moimi zwierzakami. Zawsze moge na... Barbara Opoczynska Polecam (1) Dałem spodnie do skrócenia i jestem zadowolony z usługi. Tanio, szybko i... Artur nierzetelni, niewykwalifikowani (1) Pod koniec lipca zadzwoniłam z prośbą o naprawę pralki. Pierwszego dnia nikt... Magda Godny polecenia (1) Czyszczenie wykonane na 100%. Kanapa narożna została wyprana i wygląda jak... Tomek Mazurkiewicz ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (2) Zdecydowanie polecam ten szpital, mam 11 letniego psa i doświadczenia z... Basia polecam!!! (1) naprawdę fachowa pomoc - pan nie dość, że zna się na sprzęcie, to do tego... Magda SUPER (1) Gorąco polecam...byłam pierwszy raz z moim Goldenem i muszę przyznac, że... Karolina Bardzo dobrze (1) Mimo starań wcześniejszego usługodawcy nie byłam zadowolona a teraz z pana... Jadwiga Jaworska jestem za (1) centrum założyło mnie tv n , antena jest od strony bardzo narażonej na mocne... ula Polecam (1) Korzystam od roku. Zawszę mogę liczyć na dobrą radę i przede wszystkim Panie... dp Anastazja (1) Niestety nie mam zbyt dobrych doświadczeń z tą lecznicą. Pierwszy raz... Anastazja