Chodziłam na zajęcia indywidualne (1) Jestem zadowolona z poziomu nauczania, zajęcia dużo mi dały do matury i... Ewa Polecam! (1) Obsługujący Pan był strasznie miły, z poczuciem humoru, rozmowny,... chudzinka OSZUŚCI!!! (1) dzwoniłam do tej firmy- mieli mi posprzatac pomieszczenie po remoncie. Gonily... Magda
Gorąco polecam !!! (2) Pierwszy raz byłam z moim Yorkiem u p. Oli i wiem że na pewno już będę stałą... Api Monika Ś. - opinia (1) Mila,szybka i skuteczna usluga. Polecam !!! Monika Ś. ścieżka duchowa (1) Poznając Panią Weronikę i za jej sprawą bardzo zmieniłam siebie i życie... Alinka super:) (1) przepiękne zdjęcia, super atmosfera w trakcie współpracy, serdecznie polecamy!! Agata i Piotr PEŁEN PROFESJONALIZM - POLECAM (1) FOTOSOPOT ma teraz nowego właścicela. Jestem pod wrażeniem jego... Jarek z Sopotu extra weterynarz!!! (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt!!! Poleca!!! SUPLI Tomek - opinia (1) chyba skomentuje tak : koszt 8 zdjęć do legitymacji szkolnej - 50 zł. Troche... Tomek świetna obsługa (1) Konkretnie i szybko, obsługa idealna. Profesjonalizm! Michał bardzo polecam (1) bardzo polecam.leczę tam moje wszystkie zwierzeta od kilkunastu lat.i jest... anna mikulska Profesjonalna drukarnia (1) Polecam Archeusa, bo to profesjonalna firma, a przede wszystkim bardzo... Iwona Rewelka (1) Mój pies podpisuje się 4 łapami pod wszystkimi doskonałymi opiniami na temat... K. Super pranie i suszenie (2) Była prana kanapa alcantara. Mocno zaplamiona,po praniu została wysuszona co... Anetta Najepsza obsługa (1) Pan Benkowski to bardzo fachowy człowiek, można uzyskać od niego fachowe... merai SUPER LECZNICA , FACHOWA POMOC (1) leczyłam od dłuższego czasu moje kociaki w innych lecznicach , ale przez... MARTA odradzam!!!!! (1) z całego serca odradzam kupowania czegokolwiek z tej firmy, kupiłem meble,... NIE KUPUJCIE W soft mebel!!! m&p. - opinia (1) Chociaż nie było już ratunku dla mojego maleństwa, dziękuję za pomoc, troskę... m&p. Swietny Film!!! (1) Jestemy bardzo zadowolni z filmu, troszke sie obawialismy dlatego ze wszytsko... Joanna i Piotr Fortuna