kapi - opinia (1) Polecam gorąco naprawa mojej lodówki przebiegła sprawnie i w miarę... kapi Uwaga! Nieuczciwa próba wyłudzenia dodatkowej opłaty! (2) Mam znajomego fotografa, który przygotował mi zestaw 4 małych zdjęć do... Voodoo Obróka negatywu , odbitki na papierze. (1) Jakość obróbki filmu Kodak Gold oraz wywołanie zdjęć na papierze Kodak do... Ted.
Profesjonalizm (1) Trafiliśmy do szpitala w środku nocy z naszym kotem, który wypadł z czwartego... Kasia Świetny sklep! Dobre znalezisko! (1) Z tego co widzę, to skelp jest nowy. Dopiero chyba zaczynają, ale start mają... Efcia Weterynarz z powolania (1) Gdy moj jamnik po "skoku" z niewielkiej wysokości naruszyl sobie kręgoslup i... Tomashi predzej sam bym to zrobil z pomoca A.Slodowego (2) zadzwonilem w poniedzialek w sprawie lodowki, ktora przestala chlodzic. Pan... Michał P. - dzwonie do Pana z 4 OSTRZEGAM OSZUST (2) OSZUST,TO GRZECZNIE POWIEDZIANE,PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH POSIADACZY SPRZĘTU... Grzegorz Gałysz Jestem niepoprawną optymistką (2) Tym razem Pan się nie sprawdził. Już kiedyś korzystałam z jego usług przy... Irena Powolna i niemiła obsługa (1) Ostatnio 2 razy korzystałam z usług DIMLAB i w obu przypadkach obsługa była... Iza SUPER SALON (1) PROFESIONALNE PODEJŚCIE do psa obsługa bardzo miła poprostu super... FARO superrrrrrrrrrrrrrrr (2) pierwsza wizyta u p.Oli z CICI zakończona sukcesem i na pewno nasza... Kasia Znów Makabra (1) To moje drugie podejscie do naprawy pralki przez ogłoszenia w trojmiasto.pl.... Jarek Polecam! (1) Rzetelna Firma z rzetelnymi podwykonawcami! Skorzystałem z usług Firmy Kuna... Julian Ok (1) Fachowcy po zgłoszeniu problemu przyjechali do mnie w ciągu kilku godzin. Pan... Aneta Polecam (1) Dużo taniej, bardzo miła i profesjonalna obsługa! Polecam! Dorota klient (1) potwierdzam negatywne opinie... co prawda od skorzystania z usługi minęły... klient Makabra (1) Dwóch panów po 5 minutach "naprawiania"oświadczyło ze pralka jest już działa,... Jarek Wielki Szacun !!! (1) Niestety trafiłam wcześniej na oszusta z allegro ( z woj. pomorskiego - niby... "Szlochająca " z zachwytu Panna Szczerze polecam. (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego Pana, korzystałem już kilka razy... Arek