OPINIE (1) ZA MAŁO ZAINTERESOWANIA POTRZEBAMI PRACOWNIKÓW W TERENIE. OBSERWATOR godne polecenia (1) serwisant bardzo miły, błyskawicznie lokalizuje usterke a co najważniejsze ma... Maciej Chmielewski Polecam!!! (1) Gdyby wszyscy fachowcy prezentowali poziom Pana Marka naprawianie... Jacek
polecam innym tłumaczom do współpracy (1) Bardzo dobry kontakt z osobami prowadzącymi biuro, płatności zawsze na czas,... d Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalna obsługa, z dużą wiedzą. Mam pewność że mój ulubieniec trafił w... kocia lalka Wróż (1) To człowiek wiedzący co robi. Z talentem. Darem zdejmowania negatywnych... a. Marta - opinia (1) Ania towarzyszyła nam od początku przygotowań, poprzez ślub, dojazd do... Marta Polecam Gorąco (1) Miła obsługa. Pani doradzi po prostu ma pojęcie o szyciu i wie co klient... Lucyna Duży plus - za to ze punkt jest (1) Do tego punktu za każdym razem trafiam wtedy, gdy konkurencja nawala (nawala... Tomasz Polecamy! (1) Gorąco polecamy, super współpraca, fajne zdjęcia i album. dodatkowy plus za... justyna i kuba SESJA ŚLUBNA (1) POLECAM WSZYSTKIM !!! RZETELNA, SOLIDNA FIRMA. WSPANIAŁY LUŹNY KONTAKT Z... MONIKA I SEWERYN OK (1) Wielokrotnie wykonywałam w tym miejscu zdjęcia do dokumentów i wszystko było... zet Polecam (1) Polecam wszystkim, dla których dobro waszego psiaka jest najważniejsze.... Jacek Fantastyczna obsługa i spory wybór prac (1) Polecam wszystkim szukającym fajne obrazy czy grafikę. Sama wybrałam obraz... Eliza Polecam (1) Moje dziecko uczęszczało do tego żłobka prawie rok. Bardzo miła atmosfera,... Agnieszka mama Ameli niestety nie (1) barodz miłe ,,ciocie''- i to na tyle. Gabinet ładny, podejscie do zwierzaka... katarzyna Dr Taube jest profesjonalistką!!! (1) O czym swiadczą dłuugie kolejki!:) Chodzilismy z naszym psakiem do 2... Katarzyna SUPER EXTRA! (2) Serdecznie polecam tą firmę. Ludzie znają się na rzeczy. Przedmówcy musieli... Superbardzo zadowolona klientka POLECAMY ! :)))) (1) Skorzystaliśmy z SENMON i naprawdę POLECAMY! Fotograf przyjazny, otwarty i... p+i żłobek (1) Super opieka, nasz synek czuje się tam doskonale. Co prawda, rano nie lubi... demogorgo