Polecam!!! (1) Z serwisu skorzystałem w związku z awarią suszarki do ubrań.Serwisant w 2min... L Super obsługa (1) Super obsługa polecam wszystkim takiej obsługi :) Majster super obsluga (1) Super obsluga!! Polecam oby tak dalej !! Majster
TRZYMAJCIE SIĘ OD NICH Z DALEKA... (2) ... JEŚLI NIE CHCECIE ZOSTAĆ WYROLOWANI TUŻ PRZEZ ROZPOCZĘCIEM ZAJĘĆ. MY NA... zonik SUPER (1) Punktualnie, dokładnie, profesjonalnie. Po czyszczeniu i suszeniu kanapa... Adam dziękujemy i polecamy:) (1) Współpraca z Kają jest bardzo przyjemna, a efekty niesamowite! nawet młody,... asia Szybka realizacja oraz dobre ceny usług (1) polecam! Łukasz Profesjonalnie (1) Dywany zostały wyprane bardzo dobrze.Wygladają prawie jak... Agnieszka FACHOWCY (1) polecam, świetnie doradzili, fachowo i szybko zamontowali, Gocha31E Polecam! (1) Od kilku tygodniu korzystam z uslug p.Agnieszki.tlumaczylam kilka dokumentow... Mirka H. Profesjonalna obsługa, piękne zdjęcia (1) Zdecydowanie polecam usługi pana Piotra, zdjęcia wykonywane przez niego... Ania Polecam! (1) Byliśmy bardzo zadowoleni. Zdjęcia super, a podczas ceremoni w ogóle nie... Kotłowscy Serdecznie Polecam Usługi MARINE-Security (1) Doskonały kontakt z Prezesem Zarządu, konkretna rozmowa i profesjonalna... Zadowolony Klient serwis godny polecenia (1) Szybko, sprawnie i bezkonfliktowo. Piotr Masakra (1) Witam wszystkie Panie które szyły lub chcą szyć suknie ślubne w pracowni... Gosłąwa Swietna pracownia (1) Udałam sie tam w celu naprawy i wyczyszczenia moich "znoszonych" złotych... Anna Wolańska zadowolony - opinia (1) jestem zadowolony z obsługi pań, które tam pracują. bardzo są miłe i pomocne(... zadowolony Gorąco polecam (1) Chociaż mój piesek bywa nieznośny Pani fryzjerka zawsze sobie z nim dobrze... Sarunia Super (1) Takie miejsce bylo potrzebne w trojmiescie Neptun Ania - opinia (1) Bardzo polecam ten gabinet weterynaryjny Bardzo miła obsługa, jasne... Ania