Profesjonalna obsługa! (1) Witam W styczniu skorzystałem z usługi tej firmy i jestem bardzo zadowolony.... Tomasz Rewelacyjna, profesjonalna, domowa hodowla ciesząca się doskonałą opinią. (1) Pieski są bardzo zadbane aż pachnące, zdrowe i pozbawione stresów. Rozwijają... Piotr Zdecydowanie tak (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. W tej chwili mogę ocenić tylko profesjonalne... an77
sama nie wiem... (1) Atmosfera jest naprawdę super, Pani Emilia bardzo miła,... ale z perspektywy... malinka diagnoza zepsutej zmywarki (1) Zadzwoniłam i umówiłam się z Panem z serwisu na poniedziałek między godz.... niezadowolona klientka SERDECZNIE POLECAM! INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA (1) Serdecznie zachęcam do korzystania z usług tej firmy. Jestem mile zaskoczona... Zadowolony klient REWELACYNA LECZNICA! DZIĘKUJĘ!!! (2) Mój pies po zderzeniu z samochodem miał przetrącony kręgosłup. Gdyby nie... katarzyna mońko Super (1) Rewelacyjna, bezstresowa obsługa. Poczułam się jak prawdziwa modelka a w... Sylwia Małgorzata - opinia (2) Serdecznie dziękuję Pani Karolino.Uświadomiła mi Pani, że jestem bardzo silną... Małgorzata JAK NOWE (1) Kanapa jasna pofarbowana od prześnieradła wyglądała nie do wybawienia, po... Asia naprawa zmywarki i drzwi kuchenki (1) Usługa została wykonana profesjonalnie. Wykonawca solidny, kompetentny i... Anna Dziękuję (1) Dziękuję Panu doktorowi za skrócenie cierpień mojego pieska.Poświęcenie z... Paweł K. Nie polecam !!!! (1) Mam podobne fatalne doświadczenia z pralnią chemiczną "Clean marine" w domu... Katarzyna G. Clean marine - brak profesjonalizmu!!! Nie oddawaj rzeczy do tej pralni!!! (1) Mam podobne fatalne doświadczenia z pralnią chemiczną "Clean marine" w domu... Katarzyna G. TRAGEDIA !!!!! NIE WYWIĄZUJĄ SIĘ Z UMOWY !!!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!! (1) To jest SKANDAL, że na naszym rynku działają tak NIEKOMPETENTNI ludzie. Nie... niezadowolona WM RECOVERY Agencja Detektywistyczna sp. z o.o. - 100% PROFESJONALIZMU (2) Szczerze polecam firmę WM RECOVERY Agencja Detektywistyczna sp. z o.o.... Maciej Ładne rzeczy mają (1) Witam serdecznie polecam ta firmę,maja duży wybór ciekawych prac różnych... Janek OK (1) OK pawelopa SUPER!!!!!!!! (1) Byłam dzisiaj z moją sunią z której Pani zrobiła prawdziwą sznaucerkę. To... właścicielka Shirki Bardzo , bardzo polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem , atmosfery, porozumienia, wiedzy ,... Alina