mile zaskoczenie (1) Przypadek sprawił ze zgubiłem dzis portfel w gdyńskim 171. Dowiedzialem sie o... ps pranie tapicerki z suszeniem (1) Tapicerka sofa 3,2 i 1.Po czyszczeniu kanapy wyglądają jak nowe.Suszenie... Aga bardzo polecam (1) lekarz który rozumie zwierzęta i ludzi! cały zespół jest zaangażowany,... Małgosia
DROGO-NIE POLECAM (2) DOKUMENTY SAMOCHODOWE SZYBKO,ALE BARDZO DROGO. ZA TEN SAM KOMPLET W INNYM... TOMASZ SKANDALICZNA OBSŁUGA (2) Po kontakcie telefonicznym i przyjęciu zlecenia , minęła doba i nikt się nie... Krzysiek Irena Myszk - opinia (1) Moja sunia Saba także mieszkała w tym hotelu 2 razy i pewnie mieszkałaby... Irena Myszk UWAGA ...!!!!!!!! (1) Panowie Robert i Piotr dokonali u mnie jakiś pół roku temu naprawy zmywarki... Justyna Szkutnik-Gdynia Starowie Świetny fotograf (1) twórcza, miła pani fotograf, świetna sesja i dobrym klimatem Monika Czerwińska Super, super. super (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem z którym się spotkałam współpracując z... anula beznadzieja (1) Niezsynchronizowane warstwy kolorów. Po prawej stronie niebieski pasek, po... Rafał Super (1) Wiele lat leczę wszystkie swoje koty i psa i jestem jak najbardziej... Renata Naprawa zmywarki (1) szybko i sprawnie. kasia ...??!! (2) miesiąc temu zamówiłam worek na gruz w tej firmie, od 3 tygodni dzwonię aby... Sylwia odradzam (1) Odradzam zakup mebli w SoftMebel. W grudniu 2009 roku kupiliśmy sofe, po... Justyna F Jesteśmy zadowoleni (1) Zdjęcia z naszego ślubu bardzo nam się podobają i wszystkim oglądajacym.... Basia i Adam Nie odmówiono pomocy (1) Znalazłam na podwórku bezdomnego , ale oswojonego kotka . Dwa dni prosiłam... Izabela MIŁOŚĆ I PASJA - TUTAJ TO ZNAJDZIESZ (1) Jestem stałą klientką Salonu Pupil. Pani Magda jest świetna ma niesamowite... ANIA I NATUSIA PUDEL Super (1) Solidna firma. Posprzątali mi całe mieszkanie, przed i po parapetówce. W stu... Karolina z Gdańska miśka - opinia (1) Pan Eryk miał dobre podejście do mojej suni,choć ta się trzęsła jak... miśka Polecam bardzo dobra Firma i miła obsługa Pomogli mi tyelefonicznie i działa (2) Powiem tak , ja jestem z Bydgoszczy wieczorem nie mogłem znalezc Serwisu w... Mariusz Bydgoszcz Colbico