miałem dywan zasikany przez pieska , (1) trochę śmierdział :( , oddałem do tej pralni dywan i jestem zadowolony... czesław polecam tą pralnię (2) dywany zabrali do pralni a po kilku dniach przywieźli czyste i suche , a do... Elżbieta profesjonalna obsługa (1) Solidny kontrahent, bardzo sprawna i dobrze przeprowadzona transakcja.... Marta Borodiuk
Polecam WM RECOVERY (2) Dobry kontakt. Jasne i czytelne zasady. Szybka i skuteczna realizacja. Polecam R.S. super duet :) (1) fachowa obsługa, panie umieją bardzo dobrze doradzić, ceny na każdą kieszeń,... Ewa SUPER (1) Po prostu rewelacja. Spodnie zrobione w 15 minut. Właścicielka bardzo miła i... Robert Doskonale czysta tapicerka i przyjemna obsługa - polecam! (1) Skorzystałam z usługi www.autokosmetyka.net Pana Macieja Borowika w zakresie... Sylwia N. jak najdalej (1) Firma jest dla osób, które lubią wydawać pieniądze w błoto a raczej na błoto,... zniesmaczony serwis super (1) Bardzo mila szybka i fachowa obsluga polecam wszystkim Bozena usługa solidna (1) miałam jasy komplet wypoczynkowy, który po czyszczeniu ożył i jest jak od... damia1@op.pl Torby! (1) Polecam sklep, jestem pod wrażeniem wspaniałego wyboru biżuterii oraz toreb z... Hania joanna z gdanska (1) popsula mi sie lodowka,zadzwonilam panowie przyjechali wciagu... andrzej prawdziwi fachowcy (1) pozbyli sie prusaków po 1 wizycie gdzie inne firmy kilka razy przyjezdzaly i... asia polecam! (1) jestem ich stalą klientką. super obsługa, Panie zawsze uśmiechnięte, moją... kwi@tuszek Profesjonalna obsługa! (1) Witam W styczniu skorzystałem z usługi tej firmy i jestem bardzo zadowolony.... Tomasz Rewelacyjna, profesjonalna, domowa hodowla ciesząca się doskonałą opinią. (1) Pieski są bardzo zadbane aż pachnące, zdrowe i pozbawione stresów. Rozwijają... Piotr Zdecydowanie tak (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem. W tej chwili mogę ocenić tylko profesjonalne... an77 sama nie wiem... (1) Atmosfera jest naprawdę super, Pani Emilia bardzo miła,... ale z perspektywy... malinka diagnoza zepsutej zmywarki (1) Zadzwoniłam i umówiłam się z Panem z serwisu na poniedziałek między godz.... niezadowolona klientka SERDECZNIE POLECAM! INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA (1) Serdecznie zachęcam do korzystania z usług tej firmy. Jestem mile zaskoczona... Zadowolony klient