moja ulubiona fryzjerka (1) Jestem siedmioletnim, kudłatym,średnim psiskiem, który od dluższego czasu... olinek POLECAM!!! (3) POLECAM KAZDEMU KTO POTRZEBUJE TAK PROFESJONALNEJ FIRMY SPRZATAJACEJ,... NIKOLA nie polecam (1) Niestety nie doczekałam się fachowców - czekałam 5 godzin i nic!!! ani... klientka
NIE POLECAM (3) NIE POLECAM tej lecznicy absolutnie! Nie pomogli mojej kotce 8letniej... mag fantastyczna jakość i cena (1) doskonała usługa. wypranie dywanu, z którym nie każda poprzednia firma dawała... monika s Profesionalnie i sympatycznie (1) Ceny przystępne, jedne z najniższych w Gdyni, Sympatyczna obsługa. Pan... PAKO Naprawdę warto (1) Komentuje dopiero teraz dlatego, że musiałem wstrzymać się z pisaniem... Zbyszek z Brzeźna Nie polecam tej lecznicy!!!!!!! (1) W miesiacu wrzesniu przyjechałam ze swoja 1,5 roczna sunia, która miała... Anna Wyszomirska Pełen profesjonalizm (1) Szybko, punktualnie, fachowo, niedrogo. Bardzo pozytywne wrażenie. MG Rewelacja (1) Dr Jerzy Kończak to najlepszy weterynarz u jakiego kiedykolwiek byłem ze... Paco Dokladnie i w dobrej cenie (1) wyprany dywan, chodnik wersalka, pufy zrobil gratis. Ogolnie jestem... bobi super jedzenie gdańsk (1) super miejsce we Wrzeszczu z pysznym domowym jedzeniem, pierogi, bigos, rybki... Kris Szybko i profesjonalnie (1) Ekspresowo, bo na poczekaniu, wycięto dla mnie otwory w gresie. Rozmawiałem z... AA najlepszy weterynarz! (1) Z moim psiakiem miewałam różne kłopoty, byłam u wielu weterynarzy, ale... Ola Rewelacyjni to mało powiedziane (1) Państwo Łukuć, przesympatyczna Pani Asia to nie tylko weterynarze, to... ifonka nie polecam (2) Chleb jest najczęściej odgrzewany, a ciasta przeważnie niesmaczne. Nie... xxxxx Doskonale, fachowo i znakomite podejście do zwierząt (1) Zdecydowanie polecam to miejsce każdemu właścicielowi pieska który wymaga... Natali powierzam tam swoje psiaki (1) fachowa opieka bardzo fajny teren .Jak odbieram psy po urlopie to nie chca... mateusz Polecam! (1) Trafiłam do tej lecznicy dzięki pozytywnym opiniom i bardzo się z tego... Kaa Polecam!! (1) Bardzo gorąco polecamy w/w pracownię. Zamówiliśmy obrączki na 1.5 tygodnia... karolina i michal