Wyśmienita robota !! :) Jestem zadowolony w 100% (2) Można śmiało polecić tą firmę ZlotyPołysk.pl każdemu. Usługa była wykonana... Waldek marcin marlena - opinia (1) kreatywni wykonuja prace z pelnym poswieceniem pozdrowki dla was marcin marlena Koniec z upierdliwym gotowaniem (1) Wreszcie mogę zaoszcządzić czas i nie tracić twarzy przed rodziną i... Magda Siecińska
Prane wykładziny, fotele i pufy. (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni z usług. Wykładzina jak nowa i fotele odżyły w... Izabela uczciwy i szybki (1) Szybko zlokalizował problem na miejscu, dosyć szybko sprowadził część, a do... Krzysztof Ch. wideo/foto (1) Jesteśmy wciąż pod wielkim wrażeniem filmu i zdjęć. Jakość i precyzja... Kasia&Kris Polecam (1) Bardzo kompetentna, niezawodna i miła obsługa. Ksar Ogólnie polecam (1) Pan Technik generalnie przyjeżdża na czas, robi swoje, umawia się dość... Kapitan Bomba Zadowolona klientka (1) Z lekkim niedowierzaniem czytałam te wszystkie opinie. Zadzwoniłam, zamowliam... Danka super (1) polecam robienie zdjęć do wszelkich dokumentów, są najlepsze :) Ola bardzo fajnie (1) mój west wyglada pieknie i my jestesmy bardzo zadowoleni polecam Małgosia Polecamy (1) Nasz synek chodzi do Błękitnej Chmurki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Na... Natalia Fachowa pomoc (1) Do tej lecznicy trafiłam na nocnym dyżurze.Mój pies bardzo źle się poczuł i... Szczepan leczenie kota z niewydolnością nerek (2) Absolutnie nie polecam w przypadku zdiagnozowania niewydolności nerek u... Patrycja SUPERRRRRR!!!! (1) Dziękuję Pani z DREAMDOG za opiekę nad moim psiakiem!!!!To super,że "pod... Qbric Pozytywne miejsce (1) Piesek był wygłaskany, wybawiony, właścicielka bardzo miła babka, szkoda że... Norbert brak profesjonalizmu - stanowczo ODRADZAM (2) Stanowczo nie polecam usług tej pani. 1. Całkowity brak profesjonalizmu - ta... --- Profesjonalizm w 100% (1) Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z usług tej lecznicy, dlatego... Karolina Pyszne jedzenie i przemiła obsługa (1) polecam nowo otwarty sklep domowe jadlo we wrzeszczu na grunwaldzkiej. Maja... Lala Gdańsk Pełen profesjonalizm (1) Witam ! Serdecznie polecam firmę HP Video Foto studio. Korzystaliśmy z ich... Adam D.