jasemzuzia - opinia (1) naprawdę fajnie. kotek wrócił szczęśliwy i wesoły. a obawy, że coś złego się... jasemzuzia POLECAM!! (1) Profesjonalny fotograf, bardzo mila atmosfera i indywidualne podejście do... B.S. polecam (1) serwis wezwany do zepsutej lodówki. Przyjechali w ustalonym terminie (nawet... Kamila
Czarodziej :) (1) Nie wiem jak to się dzieje ale pięknieje na zdjęciach Pana Grzegorza ;D W... Anet Ciąłem płytki ceramiczne (1) Wycinałem u nich płytki ceramiczne. Zlecenie zostało wykonane w tym samym... Marian POLECAM (1) Super kontakt, jakość usług i podejście do klienta na bardzo wysokim... Maciek POLECAM (1) ZDECYDOWANIE POLECAM MOJE DZIECKO ROZWIJA SIE ZASKAKUJACO SZYBKO,NAWET NIE... ZADOWOLONA MAMA:) Doskonale! (1) Suknia przerosła moje najśmielsze oczekiwania, jest po prostu doskonała,... Magdalena P. Więcej profesjonalizmu!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Mamy wiek XXI i oczekujemy od weterynarzy wiecej poświęcenia w odkrywaniu... Wanda Danuta - opinia (1) Od pewnego czasu często korzystam z usług pana Grzegorza. Moja opinia wyraża... Danuta POLECAM Z CAŁEGO SERCA! (1) Do Pani dr trafiłam ze swoim kotkiem w ndz koło godz. 19. Po wczesniejszym... Malwina Nie polecam! (1) Mimo tego ze Pani dr była przesymaptyczna to niestety nie polecam tego... M. bardzo slaba (2) Czekałam 3 dni na naprawę pralki, nikt nie przyjechał i nikt nawet nie... MJ Świetny fotograf (1) Chociaż samo studio fotograficzne nie rzuca się w oczy, to jakość zdjęć jest... Ola K. totalny brak profesjonalizmu i brak kultury osobistej (1) dwa dni spedzilam w oczekiwaniu na serwis. za pierwszym razem pani na... wlascicielka zepsutej lodowki taki tam - opinia (1) Moj dobry znajomy, powiedzial kiedys, ze czlowiek moze byc cale zycie dobry,... taki tam Fajna firma (1) Kompetentna i miła obsługa. Pani, która wyceniła mi i realizację, zwróciła... Anna Profesjonalna i przyjemna obsluga (1) Caly serwis od poczatku do konca na najwyzszym poziomie. Produkt koncowy... bartos Ela z Sopotu - opinia (1) Profesjonalnie, szybko i bardzo miło. Polecam Ela z Sopotu Polecam (1) Bardzo solidni! Katarzyna