Fotoreportarz z wesela - REWELACJA ! (1) W zeszłym roku zatrudniłam fotoreporterów z fotolusi na nasz ślub. Jesteśmy... Magda Pranie tapicerek meblowych i dywanów (1) Z pewnym niedowierzaniem czytałam wszystkie pozytywne komentarze, ale nie... Kinga wspaniałe podejście do zwierząt (1) Pani Dr ma niesamowite podejście do zwierząt i można w stu procentach polegać... Kazimierz
nie znają się na ptakach (2) nie polecam leczenia ptaków w tej lecznicy. moja papuga była leczona... iwi Polecam ! (1) Bardzo fajna firma: drukują, robią wizytówki i dadzą radę ze wszystkim !... Nikoletta Wspaniały salonik dla psów (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Happy Dog. Szalenie przyjazna atmosfera,... Beata Profesjonalnie (1) W szpitalu Krzemińskiego kastrowaliśmy kocurka,po rozmowie telefonicznej i... Ania.K i Lucek DZIĘKUJEMY!!! (1) BARDZO DZIĘKUJEMY ZA SZYBKĄ I FACHOWĄ POMOC NASZEJ KOTCE.PO MIESIĄCU RANA... K, L i G S oraz TL godny polecenia (1) odwiedzalem z moim fifim rozne salony,a z wizyty w pupil-psi salon bedziemy... michal Rewelacja - Polecam (1) Człowiek rzeczowy, zna się na tym co robi (wymiana łożysk w pralce nie trwała... Artur polecam (2) To moja nie pierwsza wizyta u wróżki, ale po raz pierwszy nie miałam ochoty... Kasia Kara - opinia (1) Polecam dr Jerzego. Dobre, zdrowe podejście do zwierzęcia, jak trzeba to... Kara Naprawa zmywarki (1) Usluga zostala wykonana profesjonalnie.Wykonawca solidny, kompetentny,... URSZULA Dobry serwis pralki (1) Szybko, sprawnie i bardzo czysto. Polecam innym użytkownikom serwisu... Maciej szbki serwis (1) Czekałam tylko 3 godziny naprawa szybka i skuteczna cena śBB rednia jestem... Bogna nie polecam, niestety (1) Cenowo oferta jest ok, to samo jesli chodzi o obsluge. Są mili, uśmiechnięci,... Jess FotoSopot-super (1) Jestem pod wielkim wrażeniem. Zdjęcia świetne. Znakomita obsługa. Właściciel... Tomek z 3 miasta Teddy - opinia (1) W 100% zaufana i godna polecenia firma, rzetelna i wie co i jak załatwić Teddy Bardzo solidna firma (1) Naprawa sprzętu przebiegła szybko i fachowo za przystępną cenę. polecam Lena Wyjątkowy film (1) Widziałam wiele filmów ślubnych. Film wykonany przez studio Art-Video... Emilia Wańke