Pozdrowienia dla Pana Tomka! :) (1) Dziękuję za szybką interwencję i fachową obsługę. Polecam wszystkim ten... Kasia79 Profesjonalny lekarz (1) Jestem bardzo zadowolona z podejścia do mojej kotki. Pan Adam sterylizował ją... Kasia Profesjonalne biuro (1) Dokumenty tłumaczą w dwóch prędkościach. Szybko oczywiście drożej, jeśli... Piotrek W.
KW - opinia (2) Przyjechali do pralki, która szwankowała, zanim przyjechali "specjaliści"... KW Świetna obsługa (2) Tapicerka samochodu nie była czyszczona od nowości (10 lat) dodatkowo wylał... Łukasz Rewelacyjny Serwis!!! Goraco Polecam! Szybko/ Dokladnie/Pierwsza Klasa! (1) Ja mieszkam od 8 lat w USA na Florydzie. Potrzebowalam przetlumaczenia... Edyta Miller Bardzo dobra firma (1) Miałem problemy z wodą z mojej studni. Było tam za dużo żelaza i manganu oraz... Marek spoko (2) Uważam że to fajna oferta . dzieciaki są zadowolone bo mogą tam poskać w... Joanna Piątkowska Polecam wszyrtkim (1) Male dziecko a tu zepsuta pralka załama/Wystarczył jeden telefon.Przyjechał... Magda z Gdańska Żenada (1) Potwierdzam poniższą opinię, też zamówiłam kalendarz jako prezent na święta.... alex POLEcAM! (2) dzięki Pani Małgosi nasza psinka żyje :) tak ciężkiej operacji nikt się nie... M szczerze polecam (1) Polecam ja i moje szynszyle. Jedna miala problemy ze zgryzem. Na dodatek... justyna Profesjonalnie (1) Bardzo solidnie wykonana usługa.Czyściłam kanapę , dwa fotele i dwa... Barbara Bardzo dobry fachowiec (1) Konkretny, znający się na rzeczy i miły. Usterka naprawiona szybko i... keemor Omijać szerokim łukiem (1) Zdecydowanie radzę omijać zakład szerokim łukiem! Oddałam do zrobienia fleki... Marta PROFESJONALNIE (1) Jeżeli ktoś chce mieć film z wesela, którego nikt nie będzie oglądał "na... Marta i Tomek B. Gosia - opinia (1) Bardzo polecam FABRYKE MARZEŃ. Sesje bardzo przemyślane. Bardzo fajna... Gosia Rewelacja! (1) Długo szukaliśmy kamerzysty, zdecydowaliśmy się na Huberta z HP VIDEO i to... Ania i Łukasz Miła i fachowa obsługa!! (1) Byłam tam już wielokrotnie, czy to z naprawą biżuterii, czy z odświeżeniem... Karolina duży pozytyw (1) POLECAM :) doskonała jakość zdjęć, bardzo szybkie wykonanie :) gosia