Polecam (1) Duży wybór, dobre rozmieszczenie (łatwo znaleźć to co nas interesuje), bardzo... Ala Miłość do zwierząt! (1) Fundacja "Boksery w Potrzebie" dziękuje najmilszej Łapie za troskę i opiekę... Fundacja "Boksery w Potrezbie" pozytywna energia (1) Polecam bardzo gorąco! Na początku wizyty, tylko na podstawie mojego imienia... Agnieszka
Polecam wszystkim! (1) Do Pani Izy poszłam z polecenia koleżanki. Mam pieska, który mnie niestety... Joanna i Fuksik polecam (1) Pan Doktor Sobotka wraz ze swoją przesympatyczną żoną to dwoje prawdziwych... celina Rewelacja (1) Rewelacja ewa Wymarzona Psia Niania dla każdego psiaka (1) Przy pierwszym spotkaniu moja sunia wskoczyła Pani Sylwii na kolana, a po... Małgosia Szczerze polecam!!! (1) Polecam!!! Z usług Pana Grzegorza skorzystaliśmy z okazji naszego ślubu.... Magda i Paweł słabo (1) Wady: -Lekceważące podejście do klienta; -zero wiedzy dotyczącej druków... Edyta Zaangażowanie (1) Jak w nagłówku - Właściciel nie tylko wywołuje zdjęcia, ale także poprawia... Paulina Fachowiec na poziomie (1) Polecam szczególnie osobom, dla których porozumienie się ze stereotypowym... Thomson Klonowicza super! (1) Darek to solidna firma - dopieszcza każdy szczegół i dba, zeby wszystko bylo... Ania ;) (1) Bardzo dobra lecznica , od 2 lat chodzę tam z moją sunią i jestem zadowolona... Karolajna Szkoda ,ze zakończyli działalność (1) Na szczęście udało mi się znaleźć niedaleko i podobnej jakości hotel w... Krzysztof fajnie i miło (1) kolejny mój hotel i chyba już tu zostanę przeszłam kilka hoteli z moim... Arleta POLECAM!!! (3) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi.Komplet wypoczynkowy jest czysty... Wiesława Kociszewska Naprawa szybka i tania (1) Naprawa fachowa i tania. Jestem zadowolony z usługi. TV narażie odpukać... J.Kos NIgdy z tym fachowcem (1) Byłem dziś umówiony z Panem w godzinach 14.00 - 16.00. Niestety, nie zjawił... Marcin Bardzo miło (1) Dzis pierwszy raz trafilam do Pana Piotra. Jestem bardzo zadowolona z wizyty.... Ania Sylwia Nieciecka - opinia (1) Bardzo mila wspolpraca. Mimo ze mielismy bardzo malo czasu przed i po slubie... Sylwia Nieciecka