NIE.... (1) Niemiła"pani doktor"zamiast nas wysłuchać co dolega naszemu... Władysław Podziękowania (1) Wraz z całą rodziną serdecznie dziękujemy za profesjonalizm i przepiękne... Magda z rodziną Nic dodać nic ująć. (1) Firma solidna, pewna i godna polecenia. Ja osobiście nie korzystam z usług... Julian Michaś
Polecam (3) Ja osobiscie nie zgadzam sie z komentarzem niżej, to bzdura, ochrona D.H... stały klient od 8 lat Polecam Pana Jacka! (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Jacka, polecam go jako... Joanna Bochnak Profesjonalnie (1) Usługa pogrzebowa świadczona na najwyższym poziomie! Firma godna polecenia.... Jola Pranie kompletu 3+2+1, krzesel oraz 4 dwanów (1) Wszystko 15 letnie, totalnie zabrudzone.Usługa zestala wykonana... ata111 Niekompetencja, brak zainteresowania klientem (1) Pracownicy firmy młodzi i niedouczeni. Żadnego zainteresowania klientem, zero... klient NIE POLECAM ZDECYDOWANIE!!!!! (1) pan umówił się na rano, po godzinie oczekiwań zatelefonowałam , pytając o... bożena CHOROBA WROCILA (1) W ZESZŁYM ROKU LECZYŁEM TAM PASA PIES PO DWOCH TYGODNIACH OD ''WYLECZENIA''... KLIENT TRÓJMIASTO klientka - opinia (1) Usługa wykonana solidnie i fachowo .a. Pan kulturalny,sympatyczny i bardzo... klientka ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Już od kilku lat robię zdjęcia do dokumentów w zakładzie pana Jagielskiego.... kasia NAPRAWA PRALKI (1) POLECAM :) Usługa została zgłoszona rano i tego samego dnia o umówionej... MARZENA ORUNIA GÓRNA Rewelacyjna obsługa! (1) Zajmowali sie moim pasem i kotem. Rewelacyjna obsługa nie tylko przed i w... Maciekatsea Naprawde rewelacja (1) Komentaż nie odzwierciedli mojego pozyrywnego zaskoczenia a jestem naprawde... Paulina BARDZO SOLIDNA FIRMA (1) Chciałabym bardzo podziękować Firmie CONCORDIA za profesjonalną obsługę... Aleksandra Snieżyńska REWELACJA!!!! (1) Fachowa ale i mega miła obsługa!!! Panowie przesympatyczni, podchodzą do... Kaja Szybka i dokładna naprawa (1) Miałem ostatnio okazję skorzystać z usług Pana Adama. Zmywaka odmówiła mi... Marecki Jeszcze raz Bardzo Dziękuję (1) Dzięki firmie K2 mogłam zrealizować wystawę wykonanych przeze mnie... Dominika Gwarys-Wiśnik, gwarys.a Polecam (2) Witam wykomywałem przed świętami zdjęcia i kalendarze. Zdjęcia expresowo i... Piotr