Jubiler (1) Sklep ,towar i te dziweczyny sa Piekne. xxl rewela (1) Polecam- profesjonalisci ! pomogli nam wiele razy i na pewno są dobrzy w tym... BIBI Rewelacja! (1) Panowie pomocni, zawsze mili, przede wszystkim znają sie na zwierzątkach :)... Pańcia Killera i Gacka
Andrzej z gdanska (1) Zepsuła mi się pralka bosch.Przyjechało dwuch panów.Jeszcze nie wjedziałem ze... Andrzej POLECAM (2) tania i szybka drukarnia, bardzo tanio drukują plakaty B1 Stanisław w odpowiedzi do użytkownika "Paula" (2) Droga "Paulo" bądz uprzejma zwrócić uwage na fakt, że przeszklenia oraz ciągi... Welur sp. z o.o. Zdecydowanie nie polecam (1) Zamowilem usluge naprawy lodowki. Pani powiedziala, ze fachowiec przyjedzie... mieszkaniec Zaspy Polecam (1) Jak naj bardziej polecam pana bardzo szybka interwencja do pralki szybka... Kama ula - opinia (1) szybko,grzecznie-jestem usatysfakcjonowana.polecam ula zręczni manipulatorzy (1) Przedstawiciel, który się ze mną kontaktował miał bardzo rozległą wiedzę na... p.borowski Chamska obsługa w dziale obsługi klienta (3) Stanowczo nie polecam. Zostałem potraktowany z góry. Pan z biura obsługi... Kris Najlepszą opinię wystawia sam zainteresowany - mój syn (3) Syn rozpoczął przygodę z przedszkolemod Bociana właśnie jako 2-latek.... Krystian Polecam (1) Swietna biżuteria, ciekawe wzory i profesjonalna obsługa! Brawo! ewa JESTEŚMY Z DANDIM BARDZO ZADOWOLENI (2) Super obsługa , świetne podejście do psiaka, przystępne ceny. Pani Ola bardzo... DANDI Gorąco polecam (1) Ceny bardzo niskie. Przemiła obsługa i bardzo duże zaangażowanie.Gorąco... Dorota pomoc (1) wiem, że temat z innej beczki, ale szukam pomocy. Niesttey ludzie nie... Monika brak badania (2) Leczenie standardowe antybiotyk + steryd w dużych dawkach. Zwierzak nie... Iwona Zdecydowany pozytyw! (1) Po długich poszukiwaniach, w końcu udało znaleźć mi się firmę rzetelną i... Marek polecam (1) jestem bardzo zadowolona na pewno skorzystam ponownie Agnieszka Rewelacja!!! (2) Z usług Pana Artura korzystaliśmy na 18-tce mojej córki w klubie. Jestem... Beata