Polecam (1) Szybko,profesjonalnie no i oczywiście przystępne ceny.Pozdrawiam i dziękuje. krzysztof jak najbardziej POLECAMY !!!! (2) Jak najbardziej polecamy salon Psie Klimaty.Ola ma profesjonalne podejscie do... Olcia Profesjonalne podejście do zwietząt (1) Mój pies źle się czuł o 3 dni, był smutny, właściwie nie było wiadomo co mu... właściciel chorego psa
rzetelność i profesjonalizm (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług firmy Rattus. Właściciel firmy podszedł... Beata babraj Polecam (1) zarówno ja, jak i mój piesek jesteśmy bardzo zadowolone:) Aleksandra.D pranie i suszenie tapicerki (1) bardzo jestem zadowolona plamy poschodziły--meble jak nowe barbara olejnik Super!! (1) Tak jak poniżej napisano - gdyby lekarze mieli taki stosunek do pacjenta, jak... Daniel godziny otwarcia i ceny (2) czy ktoś może mi powiedzieć w jakich godzinach jest otwarte i ile mniej... Kiko opinia (1) szczerze polecam korzystanie z usług w tym zakładzie, miła obsługa i pełen... Jarek SUPER!!!! (1) Ja i moja koleżanka serdecznie polecamy Pana Fotografa, który był dla nas... Paulina i Weronika Totalna żenada (1) Zamówiłem naprawę bojlera elektr.który po 3 dniach od naprawy przestał... Krzysztof D Warto! (1) Skorzystałem z AP Fotografia przy zdjęciach Ślubnych i na prawdę jestem... Adriano Podziękowanie (1) Składam najszersze podziękowanie za uroczysty pochówek mojej babci.Pochówkiem... Elżbieta bezinteresownie pomagają zwierzętom (1) Wczoraj zaniosłam tam powypadkowego gołębia.Pan Rafał dał mu zastrzyk,... agama-85 warto skorzystać :) (2) Szef wysłał mnie po grafikę na prezent dla kontarhenta. Zostałem szybko i... Jarosław Zdecydowanie plecam (1) Przemili lekarze, przystępne ceny i pełen profesjonalizm. Ludzie pracujący w... Anna super! (1) profesjonalizm w 100%! zepsuła mi się zmywarka, technik z firmy Pana Romana... malootka@wp.pl Profesjonaliści (1) Mam już trzeciego psa więc korzystałem z usług różnych lekarzy na szczęście... Andrzej Polecam. (1) Profesjonalny zakład z profesjonalną obsługą. Krzysztof Profesjonalnie. (1) Super profesjonalny zakład. Polecam Krzysztof