jest ok (1) moje lacosty wyglądają jak nowe daro nie polecam (1) na pana z serwisu czekałam dwa dni, ale niestety nie doczekałam się, nie... Dorota Kaprow-Lecznica-Malych-Zwier- (1) Według mojego doświadczenia z moim 16 letnim psem jest to najlepsza lecznica... JANUSZ
rewelacja (1) Pan przyjechał punktualnie. Zrobił pralkę i piekarnik. Wziął 200zł, dał 12... iza polecam (1) blyskawicznie, profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim. MM NIE POLECAM TEGO GABINETU!!!! (1) Jeżeli zależy Wam na waszych pupilach nie idźcie z nimi do właśnie tej... Wiola polecam wszystkim (1) moja croka chodzi juz dwa lata tam (ale ten czas leci ;) , nie moge zlego... Tata 100 % PROFESJONALIZMU (1) Nie zgadzam się z przedmówcami.Byłem tak kilka razy i zawsze byłem... Tadeusz koralgol jest super (2) Wszystkim serdecznie polecam, Koralgol !! Jest tam cudowna rodzinna... jw23 materiał do sprawy rozwodowej (1) Firma Detektyw 24 zebrała materiał do sprawy rozwodowej i wraz ze swiadkami... Krystyna Jestem zadowolona z usługi (1) Bardzo profesjonalna obsługa, za tą cenę otrzymujemy dokładnie to co... Mariia Sprawa rozwodowa (1) Rzetelnie zebrane dowody do sprawy rozwodowej! Pozdrowienia dla Pani Anny,... Maciej N. rewelacyjne zdjęcia! (1) świetny kontakt z fotografem przed weselem, w trakcie i po uroczystości,... S&K Doskonala wspolpraca (1) Poszukujac wykonawcow grawerowania 3D odnalazlem firme Power Glass 3D. Latwy... JT Gorąco polecam!!!! (1) Profesjonalnie szybko oraz dokładnie wykonana usługa. Panie sa bardzo miłe... Mysia POLECAM (1) Pani doktor mila i bardzo profesjonalna . Odpowiedziała na wszystkie moje... Krystyna Sagowska Polecam (1) Szybko,profesjonalnie no i oczywiście przystępne ceny.Pozdrawiam i dziękuje. krzysztof jak najbardziej POLECAMY !!!! (2) Jak najbardziej polecamy salon Psie Klimaty.Ola ma profesjonalne podejscie do... Olcia Profesjonalne podejście do zwietząt (1) Mój pies źle się czuł o 3 dni, był smutny, właściwie nie było wiadomo co mu... właściciel chorego psa rzetelność i profesjonalizm (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług firmy Rattus. Właściciel firmy podszedł... Beata babraj