Pełen profesjonalizm i oddanie (1) Pierwsze pytanie, jakie padło, gdy pojawiłam się u dr Bandury z wtedy... EMKa super fotograf! (1) zdjęcia robiłam do dowodu osobistego i prawa jazdy, pan fotograf zrobił mi... Paulina PROFESJONALNA, BEZPROBLEMOWA INSTALACJA (1) ZDECYDOWANIE POLECAM USŁUGI TEJ FIRMY WYKONANIE INSTALACJI TELEWIZJI " N "... zadowolony użytkownik telewizji
POLECAM BARDZO!!! (1) Profesjonalne podejście do wszystkiego,co związane z moim pupilem.Od ponad... NIKITA polecam serdecznie (1) kilkakrotnie korzystałam z usług Koralgola serdecznie polecam wszystkim... anna gorąco polecam (1) Szybko,sympatycznie bardzo przytulnie i wkońcu normalny fotograf w... Sebunio Godny polecenia (1) Nie trzeba jakoś wiele dopisywać po tym co już zostało tu zamieszczone :).... Ewa i Przemek pożyteczne z przyjemnym (1) Fajnie wpaść w biegu z urzędu po zdjęcia do dokumentów i na chwilę się... Aga Warszawa Joanna Gardzielewska - opinia (1) Leczono tam mojego owczarka niemieckiego po wypadku.Opieka... Joanna Gardzielewska Polecam panią Dominikę (1) Pani Sontag jest świetnym lekarzem, zdecydowanie polecam. Leczę u niej od... Ola Kowalczyk super! (1) fachowo, uprzejmie i z troską wykonana usługa. Serwisant przemiły - udzielił... MOnika - Wrzeszcz Potrzebowałem dobrego nietypowego zdjęcia do CV - nie zawiodłem się :))))) (1) Potrzebowałem "biznesowego" zdjęcia do nowego cv oraz mojej strony www.... Adam fajnie panie, fajne podejście do zwierzaków (1) nachodziliśmy się do nich z Rebelią, i ani my, ani kot nie może narzekać. Nic... Michał Pełen profesjonalizm. (1) Nasz Ślub, oraz Weselicho odbyło się 5 marca 2011. Ślub odbył się w Jastarni,... Bartłomiej Dettlaff URODZINKI REWELACJA (1) w marcu wyprawilam swojej corce urodzinki w kangurku juz po nowym wystroju i... MARTA Chirurgia!!! (1) Dr. Zalewski - znakomity chirurg - pewna ręka i ogromna wiedza! Cała Załoga-... Witek- częsty "pacjent" OGRÓD OK (1) Ogród uporządkowany po zimie ,liście i patyki pograbione ,wszystko bardzo... andrzej k. Wysoka jakość (1) Polecam realizują kompletne usługi ochrony dla mnie monitoring domu, działki... Klient Gdańsk czekamyyyyy... (1) W skrócie: 5 tygodnie temu zadzwoniłam i się spytałam, czy sa wstanie... Suszarka Jestem zadowolona (1) Polecam klinikę. Zawsze mój pies mogl liczyć na pomoc i uratowano mu zycie.... Malia