Partacz (...) - nie dajcie się nabrać (1) Zamówiłam marynarkę ciepłą (zakład krawiectwa ciężkiego(!), z niebieską... Aneta Wiszniewska Najlepszy Doktor jakiego możesz sprawić swojemu przyjacielowi. (1) Bardzo konkretne i umiejętne podejście do zwierzęcia. Doktor przeprowadził... Anonim Dobrze wykonana usługa (1) Witam,z usług pana Krzysztofa korzystam dwa razy w roku przed świętami i mogę... Agnieszka
Pod wrazeniem.. (1) Doskonale podejscie do zwierzat, rowniez tych malych i trudnych w obsludze xD... Agnieszka eska - opinia (1) Byłam tam i wieki temu - z psem, którego obaj panowie nawet dokładnie nie... eska eska - opinia (1) Do tej lecznicy mam bardzo daleko - jednak wielokrotnie pobierałam tam krew -... eska eska - opinia (1) Bardzo goraco polecam pana Krzysztofa choć bywa nieco szorstki ale to dobry... eska Dr Poplawski - TAAK, Borcowski ?! NIEE!!!! (2) Dr Poplawskiego polecę każdemu z ręką na sercu, w każdej sytuacji gdy inni... Marzena eska - opinia (1) Pan Popławski to nasz wet od dawna - leczy nam psy, koty, dzikie koty,... eska Zadowolony klient to podstawa ;) (1) Jestem bardzo zadowolony z usług drukarni BWM. Mają przystępne ceny i szybki... Przemek polecam! (1) Od tego fachowca etyki pracy i postępowania z klientem powinny uczyć się... Łukasz Polecam z przekonaniem. (1) Polecam usługi - pełen profesjonalizm, rzetelność i terminowość. JarekK bardzo dobry tłumacz (1) Polecam tłumaczenia pana Adama, wszystkie wykonywane bezbłędnie i zawsze na... Katarzyna Chęcińska Kasia - opinia (1) swietni lekarze, zarówna pan Adam jak i Paweł. od zawsze lecze w tych... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalizm, indywidualne podejście, Pani Detektyw wyczulona jest na... Krzysztof Nic dodać, nic ująć (1) Pełen profesjonalizm, pasja i zamiłowanie... Odkąd się o nim dowiedziałam... jakaja Świetna jakość w dobrej cenie! (1) Z usług firm czyszczących dywany korzystam bardzo często ze względu na psa.... Magda ankak - opinia (1) Szybko, solidnie i bardzo rzetelnie. Dywany i tapicerka jak nowe. Znowu mają... ankak polecam!!!!! (1) Profesjonalne podejście po "pacjentów" oraz miła atmosfera. Od lat korzystam... Magda POLECAM!!! (1) Ekspresowa naprawa zegarka, wymiana baterii oraz bransolety w bardzo... Cezary