auto jak nowe :) (1) niedawno miałem przyjemność skorzystać z usług firmy Adamex, szykowałem auto... zadowolony klient tragiczny serwwis (1) Serwisant dotarł do mnie dopiero przy 4-tym umówieniu. Ciężko cokolwiek... 3m Pełny profesjonalizm (1) Goraco polecam pana Marka super fachowa usluga szybko niedrogo diagnoza... Mariusz
:) (2) Bylam juz u wielu "wrozek" , mialam wielki dylemat ktorej wierzyc ... na... Zuzia Najlepsza Klinika w Trójmieście (1) Czytam te opinie i nóż sie w kieszeni otwiera. Mieszkam we Wrzeszczu. Ze... Jadwiga Pecyna 100% ZADOWOLENIA (1) FIRMA GODNA POLECENIA, PRACA WYKONANA SOLIDNIE, TERMINOWO KUROWSKI Gorąco polecamy:) (1) Gorąco polecamy Pani Ela opiekuje się urodą naszego Maksia prawie3 lata i... MAKSIO Z RODZINKĄ Polecam (1) Zespuł mi się przełącznik w piekarniku. Z serwisem był kontakt mailowy mimo... aqua1980 Zdecydowanie polecam (1) Przyznam szczerze ,ze kontakt z tą Pania traktowałam z pewnym... Monika Letkiewicz Anna - opinia (1) Mam pytanie, czy wie ktoś może jak skontaktować się z wróżką Emilią i ile... Anna SUPER (1) Polecamy usługi pani Ewy,bo warto tanio i szybko!!! Magda Patoka Warto korzystać (1) Mili Państwo jeżeli musicie przeprowadzić u swojego pupila jakiś zabieg... MM Niesamowity Weterynarz - oby więcej takich było... (1) Przyjeżdzam do Pana Tomka z Rumi z chomiczkiem. Może brzmi to śmiesznie, ale... Marta Bardzo nie miła obsługa ! (1) Pani przy kasie krzyczała wprost na mnie, że nie wiem która to moja praca... BMG dr Ulewicz jest fachowcem (1) Gdyby tak nie było, to pewnie dawno już zmieniliibyśmy weterynarza,... Beata L. Chirurgia na najwyższym poziomie (1) Nasz pies (stary sznaucer olbrzym) pewnej nocy zaczął puchnąć w oczach i... Beata L. POLECAM! (1) pierwszy weterynarz w Sopocie, który z pełnym zaangażowaniem podszedł do... pusia :) :) :) (1) gorąco polecam!!!! pani Ola ma duże doświadczenie w pracy z psiakami, jest... Marta Hemperek Wsparcie w biznesie (1) Dziekuje serdecznie za przepowiednie roczna dotyczaca prowadzonej... tess Usługi profesjonalne (1) Tłumaczenie zamówiłam drogą telefoniczną.Od wysłania maila ze zdjęciem dowodu... Kinga Ł.