Super filterek :)) (1) Naprawdę wartościowy zakup dla naszego domu. Co prawda przez jakiś czas nie... G. tragedia (1) Pan przyjechał, wymienił w pralce pompę - tak to zrobił, że zalało mi pół... agnieszka Zaszokowana kompletnym brakiem etyki weteryniarskiej ze strony p.Filipowicza. (5) Witam! Weszłyśmy do gabinetu we trójkę; moja mama,( pani w podeszłym wieku a... HELENA
Bardzo zadowoleni (1) Dla nas w takich usługach ważna jest sprawność realizacji i rzetelność. Ważne... Magdalena Orzech Zdecydowanie polecam (1) Panowie bez problemu pozbyli się karaluchów w mieszkaniu. Na następny dzień... Anita Profesjonalność,dokładność ,sumienność (1) Usługa wykonana w terminie,szybko i profesjonalnie. Krzysztof Polecam!!!! (1) Jestem stałą klientką hoteliku i jestem bardzo zadowolona. Opieka nad kotkami... Karo Prawdziwy fachowiec (1) Bardzo fachowa, szybka i niedroga usługa. Myślałem już, że będę kupował nową... Rafał KLIJĘTKA - opinia (1) Firma mała ale solidna polecam. Obsługa miła można dogadać się co do ceny... KLIJĘTKA Polecam (1) Byłam z moim pieskie pierwszy raz, Pani Ewa bardzo dobre podejście do... ewa Polecam (1) Chodzę tam z moim kotem, począwszy od sterylizacji skończywszy na drobnych... Ninka Najpierw sprzedaż, później dobro klienta (1) Niestety, ale jedno, że odbitki są bardzo drogie i mało kiedy spełniają... Wiktor Kasperowicz rewelacja (1) jestem bardzo zadowolona ze zdjęć jakie wykonało nam FOTOINLOVE .... Ewa i Bartek BOBEK - opinia (1) GORĄCO POLECAM SALON LILO Pani Ola jest osobą niezwykle miłą i kompetentną.... BOBEK Duży plus (1) Chciałabym wszystkich zachęcić do korzystania z salonu Lilo. Właścicielka... Karolina Salon godny polecenia! (1) Byla to moja pierwsza wizyta u Pani Oli w salonie "Lilo" i musze przyznac ze... Weronika Czy to jest ta sama wróżka Urszula, która kiedyś przyjmowała w Oliwie... (1) ...w okolicach Norblina? Agnieszka Adam Nowak - opinia (6) Cały czas korzystam z usług firmy MAGMAR-Obsługa-miła,prace zostały wykonane... Adam Nowak Polecamy!!! (1) Zdjęcia ze ślubu i sesja wyszły rewelacyjnie!!! Zaangażowanie fotografów i... Ola i Daniel super (1) witam korzystałam ostatnio z usługi wydruku wielkoformatowego pana Jacka... Weronika